Speed Pedelec Demo Dagen
Speed Pedelec Demo Dagen 1 & 2 juli @ Megastore Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Stromer speed pedelecs

(348)

Stromer speed pedelecs

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. E-bike Uitverkoop
  Stromer ST1 2021 Sport
  4.65 (4 reviews)
  Stromer ST1 2021 Sport
  Stromer Achterwielmotor | 670W kracht | Kettingaandrijving
 2. E-bike Uitverkoop
  Stromer ST1 2021 Comfort
  4.35 (1 reviews)
  Stromer ST1 2021 Comfort
  Stromer Achterwielmotor | 670W Kracht | Kettingaandrijving
 3. Snel leverbaar
  Stromer ST1 Launch Edition 2022 Sport
  Stromer ST1 Launch Edition 2022 Sport
  Stromer Achterwielmotor | 670W Kracht | Kettingaandrijving
 4. Stromer ST1 2022 Sport
  Stromer ST1 2022 Sport
  Stromer Achterwielmotor | 670W Kracht | Kettingaandrijving
 5. Stromer ST1 2022 Comfort
  Stromer ST1 2022 Comfort
  Stromer Achterwielmotor | 670W kracht | Kettingaandrijving

Stromer speed pedelecs

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stromer e-bike

Maak kennis met Stromer en hun moderne speed pedelecs! Stromer e-bikes zijn gekenmerkt door hun moderne design en het gebruik van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn. Hiermee creëren ze een ware e-bike experience. Typisch voor alle modellen is het innovatieve stromer design waarbij alle kabels (rem- en versnelling), zijn weggewerkt. Dit geldt voor zwel de dames als herenmodellen. Het display zit geïntegreerd in het frame, in plaats van op het stuur. Het is mogelijk om uw smartphone te koppelen aan de speed pedelec zodat u inzicht krijgt in uw rijgedrag en locatie op basis van de door de speed pedelec verzamelde gegevens. De Stromer speed pedelec collectie bestaat bij Fietsenwinkel.nl uit de volgende modellen:

Waarom Stromer?

Veel Stromer fans gebruiken deze elektrische fiets als vervanger van de auto. En dat kan perfect want de fietsen zijn zeer robuust, stevig en van hoogwaardig materiaal. Veel mensen die met een Stromer speed pedelec reizen zijn zelfs sneller dan het OV of de auto. Als u vaak in de file staat is deze elektrische fiets met een snelheid van 45 km/uur een snel en voordelig alternatief. Het is dan ook geen e-bike maar een Speed Pedelec. Deze snelheid is gemakkelijk te behalen met de zeer krachtige motor in het achterwiel. Afhankelijk van het gekozen model heeft deze een vermogen tussen de 500 en 1000 watt. Dankzij deze krachtige motor en 27 verschillende versnellingen is de Stromer geschikt voor zowel platte wegen als heuvels. U hoeft ook niet bang te zijn voor pech onderweg. De fietsen worden namelijk geleverd met anti-lek banden van het merk Schwalbe. De actieradius is afhankelijk van vele factoren maar met een actieradius van tot wel 100 kilometer is deze elektrische fiets geschikt voor het grootste deel van het woon-werk verkeer.

Een Stromer speed pedelec kopen?

Ook zo gecharmeerd geraakt door de prachtige Stromer speed pedelecs? Kom dan eens langs in een van onze 10 e-bike winkels of e-bike megastore voor een proefrit! Hier helpen onze speed pedelec experts u de juiste keuze maken en geven zijn persoonlijk advies. Bij Fietsenwinkel.nl kunt u zelf uw Stromer e-bike samenstellen waar onze experts u graag bij helpen. Zo heeft u de Stromer speed pedelec die perfect bij u past. In onze winkels regelen wij ook direct het verplichte kenteken voor u. Zo kunt u snel en comfortabel de weg op!

Stromer leasen

Een Stromer is dankzij de krachtige motor en indrukwekkende actieradius (van tot wel 100 kilometer!) als elektrische fiets zeer geschikt voor het grootste deel van het woon-werk verkeer. Met Fietsenwinkel.nl Zakelijk maakt het team achter Fietsenwinkel.nl een Stromer leasen vanaf 2020 dan ook met trots mogelijk! Een fiets van de zaak waar je op kunt vertrouwen.

 

Producten vergelijken