Riese & Müller elektrische fietsen

(49) 49 producten gevonden
Riese & Müller elektrische fietsen

Rooster Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. / 3
 • Riese & Müller Charger City Kiox 500Wh 2019 Heren Riese & Müller Charger City Kiox 500Wh 2019 Heren Onze prijs: 3889,- Gratis afgeleverd!
  Kleuren:
 • Riese & Müller Charger Touring 500Wh Heren Riese & Müller Charger Touring 500Wh Heren Adviesprijs: 3369,- Onze prijs: 3200,- Gratis afgeleverd!
  Kleuren:

Rooster Lijst

Pagina:
 1. 1
 2. / 3

Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Vind een fiets die snel beschikbaar is in jouw maat. Voer hier je lichaamslengte in en kies voor een levertijd. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-3 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan voor een langere levertijd.

 • Jouw lichaamslengte (cm)
 • Gewenste levertijd
Annuleren

Riese & Müller elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Riese & Müller staan bekend om hun strakke design, hun snelheid, comfort en luxe. De elektrische fietsen van Riese & Müller zijn er vooral voor de commuter, die graag op een snelle en gezonde manier de afstand van en naar het werk overbrugt. Zo heeft Riese & Müller een ruime keuze aan Speed Pedelecs. Deze fietsen ondersteunen tot een snelheid van zo'n 45 km/h en zijn erg populair als alternatief vervoermiddel voor woon-werkverkeer. Maar ook voor de fanatieke toerfietser is er genoeg te vinden binnen het assortiment van Riese & Müller. Wanneer u een elektrische fiets van dit merk kiest, dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en comfort en ongekende luxe!

Riese & Muller staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit, maar ook het uiterlijk van de fietsen is erg speciaal. De elektrische fietsen hebben een strakke en moderne uitstraling, waarmee iedere fietser gezien wil worden!

Riese & Müller blueLABEL

Met de blueLABEL serie laat het merk zien dat ze ook voor het grote publiek beschikbaar kunnen zijn. Deze fietsen zijn toegankelijk, ook qua prijs, voor een breder publiek. Met de fietsen uit de blueLABEL serie wil het merk zorgen dat fietsen op een elektrische fiets de normaalste zaak van de wereld wordt! Enkele modellen uit de blueLABEL-serie zijn:

Bent u toch op zoek naar een elektrische fiets van een ander merk? Dat kan uiteraard ook!