• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Transportfietsen herenfiets

Heren transportfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transportfiets voor heren; een robuuste fiets voor alle klussen

Ook als man kan je tegenwoordig steeds vaker de auto laten staan en de fiets pakken. Zeker wanneer je de trotse eigenaar bent van een stoere heren transportfiets! Hiermee kun je extra veel spullen meenemen door het bagagerek aan de voorkant. En dankzij de extra zware kwaliteit, is een zware lading ook geen enkel probleem!

Opvallende kenmerken

Een transportfiets heren heeft een typische verschijning. Wanneer je gaat voor een transportfiets voor mannen, dan weet je zeker dat hij op valt. Een heren transportfiets kan je aan verschillende eigenschappen herkennen:

  • Uitgerust met stoere voordrager, vaak in combinatie met bagagedrager
  • Van extra stevige kwaliteit
  • Ook verkrijgbaar met versnellingen
  • Extra dikke banden voor voldoende grip

Stoere vaders op een heren transportfiets

Fiets je regelmatig met kleine kinderen voorop de fiets, maar wil je toch een stoere fiets hebben? Dat kan nog steeds. Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij diverse stoere herentransportfietsen die je ook gewoon met een kinderzitje voor kunt combineren. Bijvoorbeeld de Rock Remix herenfiets van Puch. Hier hoef je zelfs niet eens de voordrager te verwijderen om een kinderzitje te plaatsen. Zo kun je nog steeds veel spullen meenemen. Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij altijd wel een mooie transportfiets voor heren in de aanbieding. Profiteer vandaag nog van de beste prijs!

Lekker doorfietsen

Hou je van lekker doorfietsen, maar wil je altijd lekker licht kunnen trappen? Kies dan voor een transportfiets voor heren met versnellingen. Zo schakel je bij tegenwind of wanneer je de dijk op moet eenvoudig terug naar een lichtere versnelling. Kom dus nooit meer oververhit aan op plaats van bestemming!

Meerdere fietsen in één serie

Van sommige merken bestaat een serie uit meerder modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere Gazelle transportfietsen te bestellen. Ook transportmodellen van Cortina zijn erg populair. Zo kun je zelf kiezen hoe luxe jouw nieuwe fiets moet zijn. Het verschil tussen de diverse modellen zit hem meestal in dat het ene model geen versnellingen heeft en de andere wel. Bovendien is er vaak ook een luxe model beschikbaar, waarop je extra luxe fietst. Kies bijvoorbeeld voor een mooie Gazelle Puur NL Heren. Deze is beschikbaar in het model zonder versnellingen of met 3 of 7 versnellingen. Bovendien kan je met het luxere Gazelle Puur NL+ model nog comfortabeler fietsen dankzij een comfortabeler zadel.

Keuze advies

Wil je graag een heren transportfiets aanschaffen, maar ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met onze experts. Zij helpen jou graag met al jouw vragen! Je kunt een vraag stellen via de mail of live chat. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 020-7052800.

Producten vergelijken