• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Brinckers Bretagne

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brinckers Bretagne

Bent u op zoek naar een stijlvolle elektrische fiets die ook comfortabel en krachtig is? Dan heeft u aan de Brinckers Bretagne een goede! De fiets is zeer fraai vormgegeven, maar niet alleen aan uiterlijk is gedacht! De Brinckers Bretagne beschikt over een krachtige middenmotor, waarmee u ieder terrein kunt bedwingen. Heuvels op met wind tegen, of juist de wind in de rug op vlak terrein: met de Brinckers Bretagne rijdt u op ieder terrein even comfortabel. Daarnaast zijn alle Brinckers Bretagne fietsen standaard luxe afgewerkt, met een comfortabel zadel en lederen handvatten, vering en lekker brede banden voor extra comfort. De Brinckers Bretagne is een nieuwkomer in de markt, maar zal met zijn prestaties snel een plek innemen in de top van de elektrische fietsen!

Bepaal zelf de prijs van uw Brinckers Bretagne met de accukeuze

De fietsen zijn uitgerust met een Bafang middenmotor, verkrijgbaar met accu's in verschillende sterktes. Zo heeft u zelf de actieradius, maar ook de prijs in de hand! De accu zit verder geplaatst op de bagagedrager en doordat de motor verwerkt zit in de trapas, biedt deze elektrische fiets een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning aan. Zo heeft deze elektrische fiets van Brinckers alles in zich om uw fietsrit zo prettig mogelijk te maken.

Brinckers: Dutch Design

Brinckers fietsen zijn met de grootste zorg gefabriceerd en alleen met de beste onderdelen afgemonteerd. Met de nieuwe elektrische fietsen van het Hollandse merk Brinckers kunt u optimaal genieten van het plezier dat een elektrische fiets u kan bieden. Natuurlijk wil het oog ook wat: daarom zijn Brinckers fietsen met het grootste oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Op een elektrische fiets van Brinckers mag u gezien worden!

Producten vergelijken