Brinckers Corsica

(0) 0 producten gevonden

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Brinckers Corsica elektrische fiets

Bent u op zoek naar een comfortabele en krachtige elektrische fiets die er ook nog eens fantastisch uit ziet? Dan bent u bij de Brinckers Corsica aan het juiste adres! De fiets is zeer fraai vormgegeven, maar niet alleen aan uiterlijk is gedacht! De Brinckers Corsica beschikt over een krachtige middenmotor, die een natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt en waarmee u ieder terrein kunt bedwingen. Heuvels op met wind tegen, of juist de wind in de rug op vlak terrein: met de Brinckers Corsica rijdt u op ieder terrein even comfortabel. Daarnaast zijn alle Brinckers Corsica fietsen standaard luxe afgewerkt, met een comfortabel zadel en lederen handvatten, vering en lekker brede banden voor extra comfort. De Brinckers Corsica is een nieuwkomer in de markt, maar zal met zijn prestaties snel een plek innemen in de top van de elektrische fietsen!

Bepaal zelf de prijs van uw Brinckers Corsica met accukeuze

De Brinckers Corsica fietsen zijn uitgerust met een Bafang middenmotor, verkrijgbaar met accu's in verschillende sterktes. Zo heeft u zelf de actieradius, maar ook de prijs in de hand en kunt u uw Brinckers Corsica elektrische fiets zo samenstellen, dat deze perfect bij u past!

Brinckers: Dutch Design

Brinckers fietsen zijn met de grootste zorg gefabriceerd en alleen met de beste onderdelen afgemonteerd. Met de nieuwe elektrische fietsen van het Hollandse merk Brinckers kunt u optimaal genieten van het plezier dat een elektrische fiets u kan bieden. Natuurlijk wil het oog ook wat: daarom zijn Brinckers fietsen met het grootste oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Op een elektrische fiets van Brinckers mag u gezien worden!