Snel leverbaar

Bestel met extra gemak online

Tijdens de lockdown in Nederland zullen onze winkels gesloten blijven voor verkoop. Dat betekent niet dat u tot na 19 januari hoeft te wachten met de aanschaf van een nieuwe e-bike... Tijdens deze lockdown bieden wij extra gemak om een (elektrische) fiets online aan te schaffen!

  • Alle fietsen gratis thuisbezorgd (normaal €39,95)
  • Test de e-bike uit tot maximaal 10 kilometer
  • 30 dagen bedenktijd om de fiets te retourneren
  • Gratis retourneren

Overweegt u een e-bike te kopen maar heeft u nog twijfels? Hiermee wordt het heel gemakkelijk om een fiets thuis uit te proberen en te retourneren indien toch niet naar wens. Let erop dat u wel minder dan 10 kilometer rijdt (op de kilometerteller), anders zullen wij afschrijvingskosten in rekening moeten brengen.

Bij het thuisbezorgen nemen wij passende voorzorgsmaatregelen. De fiets wordt goed ontsmet voordat hij wordt overhandigd, en we blijven op gepaste afstand.

Wilt u contact met één van onze e-bike specialisten? Wij zijn voor al uw vragen over verkoop goed bereikbaar op 020-5061100, of via de chat. Heeft u vragen over de status van uw bestelling of een reparatie of onderhoudsbeurt? Bel ons dan op 020-7052800.

Werkplaatsen blijven wel open

Onze werkplaatsen blijven wel gewoon geopend! Wilt u onderhoud of een reparatie inplannen? Meld dit aan op mijn.fietsenwinkel.nl.

Voor vragen over uw reparatie of onderhoudsbeurt kunt u de monteur in de winkel bellen. Het telefoonnummer van de winkel vindt op de betreffende winkelpagina.

Lange levertijden? Bij Fietsenwinkel.nl niet!

Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij ons dit jaar volledig gespecialiseerd in e-bikes. Daardoor hebben wij groots ingekocht, en waardoor wij nu nog uitstekende voorraden in e-bikes hebben.

Bij veel winkels vindt u hoge levertijden, bij ons niet! Vul hieronder uw lichaamslengte in en wij tonen alle e-bikes voor uw lengte die binnen 2 weken aan u geleverd kunnen zijn!

Producten vergelijken