Kettingsloten

(10) 10 producten gevonden
Kettingsloten

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon gratis terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
33 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Ga voor veilig, neem een kettingslot

Een kettingslot is een van de meest veilige manieren om je fiets op slot te zetten. En in een land waar iedere dag tientallen fietsen worden gestolen is een goed fietsslot erg belangrijk. Bijna iedere Nederlander maakt op zijn minst 1 keer in het leven mee dat de fiets gestolen is. Een stevig kettingslot biedt uitkomst. Dit slot bestaat uit verschillende schakels en dient om de fiets en een ander object te worden vastgezet. Over het algemeen wordt dit gezien als de beste manier van je fiets vastzetten. Dit is ook erg belangrijk voor je verzekering. Een verzekeraar zal alleen uitkeren wanneer jij er zoveel mogelijk aan gedaan hebt om te zorgen dat je fiets niet gestolen wordt.

Waar op letten?

Als je een goed slot wil is het belangrijk dat je het beste materiaal kiest. Dat is in dit geval gehard staal. Om zeker te weten of jouw slot niet van ongehard staal is, kan je de productspecificaties doornemen. Staat hier geen duidelijk antwoord bij, kijk dan goed naar de prijs. Zwakke kettingsloten zijn vaak tot twee keer goedkoper. Naast het staal is het ook goed om te kijken of het slot een certificering heeft. De meest betrouwbare certificering is ART. Binnen het ART keurmerk zijn er 5 verschillende niveaus. Deze worden aangeduid met sterren. Hoe meer sterren, hoe moeilijker het is om het slot open te breken. Afhankelijk van de omstandigheden wordt een nummer aangeraden. Voor fietsen geldt over het algemeen een aanbeveling van een Art 2 slot. Art 5 geldt voor motorfietsen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, kies dan altijd voor een slot met het hoogste keurmerk of 2 andere sloten. Fietsendieven zijn altijd op zoek naar een slot wat het minste risico oplevert en dus zo snel mogelijk kan worden opengebroken. Als je een veilig kettingslot gevonden hebt is er nog een keuze die je moet maken. Hoe lang wil je jouw slot hebben? Een kort slot heeft als voordel dat deze minder zwaar weegt. Een heel lang slot is echter weer makkelijker ergens aan vast te maken. Op Fietsenwinkel.nl bieden wij sloten aan van 85cm tot aan 120 centimeter. Voor iedereen wat wils dus. Merken binnen ons assortiment zijn Abus, AXA en Trelock. En natuurlijk zijn veel van onze gecertificeerde sloten ook geschikt voor je brommer of scooter! kettingslot

Niet op zoek naar een Kettingslot?

Fietsenwinkel.nl heeft een ruim assortiment fietssloten, bekijk ook eens onderstaande categorieën: