AXA Fietssloten

Van hoog naar laag sorteren

U bekijkt 1 tot 24 van 26 producten

 1. AXA Defender ringslot
  AXA Defender ringslot
  0 reviews
 2. AXA Vouwslot Fold Ultra
  AXA Vouwslot Fold Ultra
  0 reviews
 3. AXA Absolute 9mm kettingslot
  AXA Absolute 9mm kettingslot
  0 reviews
 4. AXA Fold Vouwslot
  AXA Fold Vouwslot
  0 reviews
 5. AXA Foldable vouwslot
  AXA Foldable vouwslot
  0 reviews
 6. AXA RLC Plus insteekketting
  AXA RLC Plus insteekketting
  0 reviews
 7. AXA Block XXL
  AXA Block XXL
  0 reviews
 8. AXA Imenso XL ringslot
  AXA Imenso XL ringslot
  0 reviews
 9. AXA Absolute 8mm kettingslot
  AXA Absolute 8mm kettingslot
  0 reviews
 10. AXA Linq kettingslot
  AXA Linq kettingslot
  0 reviews
 11. AXA ULC insteekketting
  AXA ULC insteekketting
  0 reviews
 12. AXA RLC insteekketting met zadeltas
  AXA RLC insteekketting met zadeltas
  0 reviews
 13. AXA Loop Kettingslot
  AXA Loop Kettingslot
  0 reviews
 14. AXA grondanker
  AXA grondanker
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

U bekijkt 1 tot 24 van 26 producten

Axa fietsslot

AXA is zeer populair in ons land. Vandaar dat meer dan 30% van alle fietsen in Nederland een AXA fietsslot hebben. De meeste mensen associeren fietssloten zelfs automatisch met AXA. En dat is niet heel gek. Een AXA fietsslot staat voor kwaliteit, gemak, veiligheid en innovatie. Waar de rest van de markt weinig innoveert doet AXA dit wel. Voorbeelden hiervan zijn het AXA slot defender en de AXA victory. Twijfel je tussen welke beveiliging je moet kiezen voor je fiets? Speel dan op 'safe' en ga voor een fietsslot van AXA.

Soorten AXA sloten

De meeste fietsers kennen AXA fietssloten van de lange zware kettingen van gehard staal. Zogeheten kettingsloten. Dit type fietsslot is in veel gevallen de meest veilige optie. Maar als nummer 1 merk in de slotenbranche bieden ze meerdere soorten beveiliging voor je fiets. Zoals ringsloten en insteeksloten. Een ringslot is een slot dat een stalen beugel door de velg van je achterwiel haalt. Het op slot zetten is hierbij erg makkelijk maar de fiets staat hiermee niet vast aan een object. Hiermee is het voor dieven heel makkelijk om de fiets in een bus te zetten en te stelen. Dit is niet mogelijk wanneer je dit slot combineert met een insteekketting. Maak de juiste keuze voor de lengte van de ketting. Deze wordt uitgedrukt in centimeter (tussen de 85 en 120cm). Ook dat is een voordeel van een AXA fietsslot.Hoe langer deze is, hoe makkelijker je deze kan vastzetten.

AXA fietsslot

Verzekering en diefstal

Wist je dat veel verzekeringen niet uitkeren bij fietsendiefstal? Dat komt omdat je aan moet tonen dat je zoveel mogelijk hebt gedaan om diefstal te voorkomen. Waar stond je fiets toen deze gestolen werd? Voldoet je slot wel aan de vereisde ART certificering? Allemaal vragen waar jij je niet druk om hoeft te maken. Een AXA fietsslot voldoet aan alle eisen en verzekeraars weten dit. Heb je nog geen fietsverzekering? Deze kan je bij ons afsluiten! Neem het zekere voor het onzekere. Gebruik je meerdere AXA fietssloten? Dan is de kans dat jouw fiets gestolen wordt nog kleiner. En zorg er natuurlijk voor dat je altijd het frame vastzet, en niet alleen een band. Ook kan je jouw frame laten graveren zodat er altijd kan worden afgelezen van wie de fiets is.

Sleutel kwijt?

Een veel gehoord probleem bij fietsliefhebbers is dat ze de sleutel zijn kwijtgeraakt. Iedereen kan wel eens iets kwijtraken, maar het is erg vervelend als dit betekent dat je een geheel nieuw fietsslot moet kopen. Gelukkig denkt AXA altijd aan de klant. Als een van de eerste leveranciers in Nederland (samen met Abus) is het mogelijk om op een simpele manier een nieuwe sleutel aan te vragen. Dat kan via de security service. Veel fietsplezier en veiligheid gewenst met je AXA fietsslot!

Keuzehulp
Producten vergelijken