Racefiets helmen

(2) 2 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Welke racefiets helm is het best?

De keuze voor een racefiets helm is een zeer persoonlijke keus. Je moet letten op het ontwerp, de maat, het merk en het comfort. Er is niet zoiets als een beste keus voor iedereen. Alle racefiets helmen op onze website zijn door een test gekomen. In deze test wordt gekeken of de racehelm veilig is en het hoofd goed beschermt. We moeten dus kijken naar wat jij belangrijk vindt. Het eerste waar je op moet letten is kleur.

 • Kleur
 • Als je een zwarte racefiets hebt wil je iets wat hier goed bij past. Een zwarte racefietshelm of misschien wel juist een witte. Vraag jezelf af wat jij mooi vind en waar jij jezelf prettig bij voelt. Wil je een basiskleur of houd je erg veel van effecten en patronen?

  • Maat
  • Deze moet absoluut goed zijn. Als de maat niet goed is kan de helm geen veiligheid bieden en zal deze ook niet lekker zitten tijdens het fietsen. Maar hoe weet je welke maar je nodig hebt? Daar hebben we onderstaande tabel voor; xs = 53 / 54cm s = 55 t/m 56cm m = 57 t/m 58cm l = 59 t/m 60cm xl = 61 t/m 62cm Je kan ook op 2 manieren je racefiets helm afstellen. Namelijk met het koordje aan de achterkant en met de band onder je kin. Ideaal is als de racefiets helm weinig speling heeft maar niet te strak zit.

   • Comfort
   • Eigenlijk is dit een eigenschap die alle racehelmen tegenwoordig hebben. Het materiaal dat gebruikt wordt is namelijk superstevig maar ook heel licht. De racefiets helm zit goed op je hoofd waardoor je het gevoel van ultieme vrijheid hebt.

    Verschillende racehelm merken

    Er zijn een aantal bekende merken verkrijgbaar online. Bekende merken zijn specialized en kask. Erg prijzig maar wel populair onder de hele fanatieke racefietsers. Onze eigen collectie verandert regelmatig. Momenteel bieden wij helmen aan van het merk BBB, Scott en Abus. Elke prijsklasse heeft een ruim aanbod. Hoelang gaat een racefiets helm mee? In principe jarenlang, maar de leverancier geeft een garantie voor 3 jaar. Ook zal je een nieuwe moeten aanschaffen wanneer je hard op je hoofd valt en er een scheur in de racefiets helm zit.

    Racefiets helm kopen?

    Zoals gezegd kan je bij ons een nieuwe racehelm kopen voor een mooie prijs. We zijn geen outlet maar hebben wel met enige regelmaat mooie aanbiedingen of sale. Op de meeste accessoires en onderdelen geldt; vandaag besteld, morgen bezorgd! Wil je advies van een van onze experts? Stel dan je vraag via de chat of aan de telefoon. Zo ga je veilig weer de weg op en lever je topprestaties!