• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Racefiets helmen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke racefiets helm is het best?

De keuze voor een racefiets helm is een zeer persoonlijke keus. Je moet letten op het ontwerp, de maat, het merk en het comfort. Er is niet zoiets als een beste keus voor iedereen. Alle racefiets helmen op onze website zijn door een test gekomen. In deze test wordt gekeken of de racehelm veilig is en het hoofd goed beschermt. Vervolgens gaan we gelijk kijken wat jij belangrijk vindt betreft onderstaande punten.

  • Kleur
  • Maat
  • Comfort

Als je een zwarte racefiets hebt wil je natuurlijk iets dat hier goed bij past. Een zwarte racefietshelm of misschien wel een witte. Vraag jezelf af wat jij moooi vind en waar jij jezelf prettig bij voelt. Wil je een basiskleur, of houd je juist veel van efecten en patronen?

De maat moet absoluut goed zijn. Als de maat niet goed is kan de helm geen veiligheid bieden, of zorgt het voor irritatie tijdens het fietsen. Maar hoe weet je welke maat je nodig hebt? Daar hebben we wij de volgende maten voor: XS = 53 / 54cm, S = 55 t/m 56cm, M = 57 t/m 58cm, L = 59 t/m 60cm, XL = 61 t/m 62cm. Je kan ook op 2 manieren je racefiets helm afstellen. Met het koortje aan de achterdkan en met de band onder je kin. Ideaal is als de racefiets helm weinig speling heeft, maar niet te strak zit.

Comfort is een eigenschap die alle racehelmen tegenwoordig hebben. Het materiaal dat wordt gebruikt is namelijk stevig, maar ook licht van gewicht. Wanneer jij een helm goed voelt zitten, en er helemaal zeker over bent, heb jij ultiem comfort bereikt.

Verschillende racehelm merken

Er zijn een aantal bekende merken verkrijgbaar online. Bekende merken zijn Specialized en Kask. prijzig maar erg populair onder de fanatieke racefietsers. Onze eigen collectie verandert regelmatig. Momenteel bieden wij helmen aan van het merk BBB, Scott en Abus. Elke prijsklasse heeft een ruim aanbod. Hoelang gaat een racefiets helm mee? Normaal gesproken jarenlang, maar de leverancier geeft alsnog een garantie voor 3 jaar. Ook bij beschadiging wordt het aanschaffen van een nieuwe racefiets helm aangeraden vanwege veiligheid.

Racefiets helm kopen?

Zoals gezegd kan je bij ons een nieuwe racehelm kopen voor een mooie prijs. We zijn geen outlet maar hebben wel met enige regelmaat mooie aanbiedingen of sale. Op de meeste accessoires en onderdelen geldt; vandaag besteld, morgen bezorgd! Wil je advies van een van onze experts? Stel dan je vraag via de chat of aan de telefoon. Zo ga je veilig weer de weg op en lever je topprestaties!

Producten vergelijken