Sparta Smart

(9) 9 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
37 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Sparta Smart

Sparta heeft een uitgebreide collectie van elektrische fietsen. In 2017 hebben zij voor het eerst een deel van de collectie uitgerust met een speciale anti-diefstal chip. Deze smart e-bikes zorgen ervoor dat je fietsendieven te snel af bent! Via de speciale app op je smartphone kun je er overal en altijd achter komen wat er met jouw fiets gebeurt of wat de status is. De smart technologie registreert ook alle gegevens van jouw ritten, die je allemaal kunt bekijken in de app. Alle handige kenmerken:

  • Voorzien van anti-diefstal chip
  • Ontvang direct berichten wanneer jouw fiets met meer dan 50 km/h wordt verplaatst
  • Bekijk de gegevens van je rit in de app op je smartphone
  • Track-and-trace functie: zo weet je altijd waar je fiets is
  • Ontvang een bericht wanneer je fiets onverwachts een gebied verlaat
  • Krijg een herinnering wanneer je de accu dient op te laden
  • Nooit meer een onderhoudsbeurt vergeten dankzij de handige oproep op je telefoon

Bekijk hierboven de Sparta Smart modellen! Toch niet op zoek naar een Sparta Smart fiets? Bekijk dan de andere elektrische fietsen van Sparta.