Altijd de laagste prijs
91% tevreden klanten in oktober
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Haarlem

Aan de Zijlweg in Haarlem, op loopafstand van het centrum, vind je onze winkel met testcenter. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Haarlem staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 8 verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Bosch, Bafang en Shimano Steps. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Speed Pedelec testcenter

Op zoek naar speciale speed pedelecs waarmee je wel 45 km/h kunt rijden? Kom langs in Haarlem! Haarlem is één van de 9 winkels in Nederland die naast stadsfietsen en e-bikes ook gespecialiseerd is in speed pedelecs. Testmodellen van Stromer en Riese & Müller staan voor je klaar en ook vind je er meteen handige speed pedelec accessoires die je eigenlijk niet kunt missen. Onze specialisten weten werkelijk alles over deze snelheidsmonsters en kunnen samen met jou de ideale speed pedelec uitzoeken. Je kunt hem zelfs naar wens samenstellen!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze 8 sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Haarlem zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Haarlem staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken