fietsenwinkel

Vanwege overheidsmaatregelen i.v.m. het Corona virus is deze winkel gesloten t/m 19 april, wij blijven wél thuis leveren. Heb je hulp nodig bij het wijzigen van het leveradres of het uitzoeken van een nieuwe fiets? Neem dan contact met ons op.

Fietsenwinkel.nl in Antwerpen

Aan de Kloosterstraat, vlakbij het welbekende Peter De Grote Monument, vind je onze winkel met testcenter. Kom eens langs voor een kop koffie en plan een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes & stadsfietsen

In onze fietsenwinkel in Antwerpen staan allerlei soorten e-bikes en (stads)fietsen voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test verschillende merken en vergelijk motorsystemen (zoals Bosch en Bafang) en fietsmodellen. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Extra: gespecialiseerd in sportfietsen

Deze winkel in Antwerpen is ook gespecialiseerd in sportfietsen! In deze winkel kun je de specialisten (en tegelijk ook liefhebbers) alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Amateur of prof: in deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets tussen en het mooiste is: je kunt ze allemaal proberen! Daarnaast hebben we ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets of e-bike af
  • Volop parkeergelegenheid

Extra informatie

Ons KBO ondernemersnummer is BE0507984941.


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken