Sensa Racefietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sensa racefietsen: kwaliteit van Nederlandse bodem

Het fietsenmerk Sensa is een grote speler op sportief gebied, maar dit mooie merk vindt zijn oorsprong gewoon in Nederland! In het Twentse Almelo is het hoofdkantoor van Sensa gevestigd, waar zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd zijn in het bouwen van sportieve fietsen. Binnen de collectie van Sensa fietsen vind je dan ook een grote selectie racefietsen terug. De racefietsen van Sensa staan bekend om hun kwaliteit en hun goede prijs-kwaliteitverhouding. De makers vinden namelijk dat iedereen moet kunnen fietsen, want fietsen is gewoon veel te leuk! De Sensa racefiets is ideaal voor de fanatieke en de beginnende toerfietser. De prijs van deze racefietsen is goed in verhouding met de kwaliteit. Deze modellen zijn veilig en modern. De frames worden gemaakt van aluminium of carbon waardoor jouw Sensa racefiets heel licht van gewicht is. De smalle banden en velgen bieden je zo min mogelijk weerstand van de weg.

Sensa bikes: een uitgebreide collectie

De collectie van Sensa is een zeer uitgebreide collectie. Doordat dit merk zich vooral op sportieve fietsen richt, weet je zeker dat jouw racefiets van Sensa aan al jouw eisen voldoet. Binnen het racefietsen segment maakt Sensa onderscheid tussen twee verschillende takken: de standaard racefietsen en de custom racefietsen. Sensa heeft ook speciale tijdritfietsen.

Standaard racefietsen

De standaard Sensa racefietsen absoluut niet standaard! Ze zijn met de grootst mogelijk zorg samengesteld om jou als fietser zo veel mogelijk plezier te laten beleven aan het fietsen. Deze racefietsen zijn van top tot teen voor je uitgedacht en uitgerust. Deze racefietsen van Sensa vind je in iedere prijsklasse en er is altijd een model dat qua uitrusting precies bij je past. Binnen dit assortiment racefietsen vind je onder andere het volgende model terug:

Custom racefietsen

Sensa heeft ook een collectie racefietsen die je zelf samen kunt stellen. Zo kun je een frame kiezen dat bij je past en vervolgens de ideale afmontage kiezen. Op Fietsenwinkel.nl kun je deze modellen ook aanschaffen, echter hebben deze afgezien van de schakelgroep geen extra opties. Zo kun je op Fietsenwinkel.nl geen keuze maken in soort crankstel (compact/double) of een andere wielset kiezen. Wij leveren deze custom fietsen met alle verschillende afmontages (105, ultegra etc.), maar verder met de standaard uitrusting. Zo kun je op Fietsenwinkel.nl dus altijd de Sensa racefiets kiezen die precies bij jouw wensen past.

Producten vergelijken