31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

Op zoek naar de beste e-bike? Dankzij onze handige vergelijker op iedere product pagina zie je alle specificaties voor verschillende e-bikes in één handig overzicht. Dé manier om een vergelijking te maken tussen de verschillende elektrische fietsen in ons aanbod. Dus twijfel je nog tussen verschillende modellen? Dan kan je met de vergelijker de knoop gemakkelijk doorhakken.

Hoe te beginnen met vergelijken?

Hoe te beginnen met vergelijken?

Koop je voor het eerst een e-bike? Dan is hulp bij het maken van de juiste keuze op zijn plaats. Maak daarom gebruik van de online e-bike keuzehulp, nog voor op onderzoek uit te gaan in de winkel. Aan de hand van een paar korte vragen, stellen wij een selectie van e-bikes voor je samen. Zo is het al een stuk makkelijker om te bepalen welke e-bike aan je wensen en behoeften voldoet. Geen noodzaak om door het gehele assortiment aan elektrische fietsen te scrollen, maar meteen e-bikes vergelijken die op basis van een aantal eigenschappen al goed bij je passen.

Doe de E-bike keuzehulp

Zelf e-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl?

Zelf e-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl?

Heb je al ervaring met het kopen van een e-bike? Of heb je zelf al veel onderzoek gedaan en weet je al een beetje aan welke eisen de e-bike moet voldoen? Start dan de Vergelijker. De vergelijking van e-bike specificaties doe je in 3 simpele stappen:

- 1. Kies de categorie met e-bikes die je aanspreken (bijvoorbeeld elektrische herenfiets of elektrische fiets met middenmotor)

- 2. Vink op de product pagina van de e-bikes die je interessant of mooi vindt de 'Vergelijken' optie aan

- 3. Klik vervolgens in de pop-up onderaan het scherm op 'Vergelijken'

Alleen de verschillen zien?

We laten in de 'Vergelijker' veel informatie zien: alles wat je over de e-bike wil weten. Maar wat als je alleen de verschillen tussen de gekozen favorieten wil zien? Klik dan in de Vergelijker op Toon alleen de verschillen.

Dan zie je in één oogopslag het verschil tussen ieder van de e-bikes. En welke elektrische fiets dus het beste bij je past. Is het gelijkt een keuze te maken? Klik dan op 'Bekijken' en configureer het model, de maat, kleur en accu van je favoriete e-bike. Veel fietsplezier met de nieuwe e-bike!

Enkele tips om op te letten bij het vergelijken van e-bikes:

 

  • 1. De kracht van de motor (Nm). Newtonmeter geeft de trekkracht van de motor weer. Meer trekkracht is belangrijk wanneer je ook graag in heuvelachtig/bergachtig gebied wil rijden.
  • 2. De motorpositie. Word je liever vooruit getrokken of geduwd? De positie van de motor maakt het verschil en bepaalt het rijgedrag van de e-bike.
  • 3. De actieradius, zowel de maximale als de gemiddelde. Hoe hoger de actieradius, hoe meer kilometers je kunt rijden op 1 accu (zonder op te hoeven laden).
  • 4. Het type (en aantal!) versnellingen. Wil je een fiets met een dichte kettingkast en minder versnellingen? Of juist een model met een open kettingkast en veel versnellingen?
  • 5. Het type remsysteem. Het ene systeem is betrouwbaarder dan het andere systeem en ook wat betreft onderhoud is het belangrijk om rekening te houden met het remsysteem.

Keuzehulp
Producten vergelijken