E-bikes vergelijken

E-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl

E-bikes vergelijken

Op zoek naar de beste e-bike? Dankzij onze handige vergelijker ziet u nu alle specificaties voor verschillende e-bikes in één handig overzicht. Dé manier om een vergelijking te maken tussen de verschillende elektrische fietsen in ons aanbod. Dus twijfelt u tussen verschillende modellen? Dan kunt u met de vergelijker de knoop makkelijk doorhakken!

Hoe begint u met vergelijken?

Koopt u voor het eerst een e-bike? Maak dan gebruik van de keuzehulp! Aan de hand van een paar korte vragen, stellen wij een selectie van e-bikes voor u samen. Zodat u gemakkelijk kunt bepalen welke e-bike u wilt kopen. Zo hoeft u niet door het hele assortiment te scrollen, maar kunt u meteen e-bikes gaan vergelijken die goed bij u zouden passen.Vergelijk verschillende e-bikes

Hoe zelf e-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl?

Heeft u al ervaring met het kopen van een e-bike? Of heeft u zelf al veel onderzoek gedaan en weet u al een beetje aan welke eisen uw e-bike moet voldoen? Start dan de Vergelijker! De vergelijking van e-bike specificaties doet u in 3 simpele stappen:

  1. Kies de categorie met e-bikes die u aanspreken (bijvoorbeeld elektrische herenfiets of elektrische fiets met middenmotor)
  2. Vink onder de e-bikes die u interessant of mooi vindt de 'Vergelijken' optie aan
  3. Klik vervolgens in de pop-up onderaan uw scherm op 'Vergelijken'

Vergelijk e-bikes in drie stappen op Fietsenwinkel.nl

Alleen de verschillen zien?

We schotelen u in de Vergelijker een heleboel informatie voor: alles wat u over uw e-bike wilt weten! Maar wat als u alleen de verschillen tussen uw favorieten wilt zien? Klik dan in de Vergelijker op Toon alleen de verschillen. U ziet dan in één oogopslag het verschil tussen ieder van de e-bikes. En welke elektrische fiets dus het beste bij u past!

Vergelijk e-bike specificaties in één oogopslag

Keuze gemaakt? Klik dan op 'Bekijken' en configureer het model, de maat, kleur en accu van jouw favoriete e-bike. Veel fietsplezier met uw nieuwe e-bike!

Hier onze tips om op te letten bij het vergelijken van e-bikes:

  • De kracht van de motor (Nm). Newtonmeter geeft de trekkracht van de motor weer. Meer trekkracht is belangrijk wanneer u ook graag in heuvelachtig/bergachtig gebied wilt rijden.
  • De motorpositie. Wordt u liever vooruit getrokken of geduwd? De positie van de motor maakt het verschil en bepaalt het rijgedrag van uw e-bike.
  • De actieradius, zowel de maximale als de gemiddelde. Hoe hoger de actieradius, hoe meer kilometers u kunt rijden op 1 accu (zonder op te hoeven laden).
  • Het type (en aantal!) versnellingen. Wilt u een fiets met een dichte kettingkast en minder versnellingen? Of juist een model met een open kettingkast en veel versnellingen?
  • Het type remsysteem. Het ene systeem is betrouwbaarder dan het andere systeem en ook wat betreft onderhoud is het belangrijk om rekening te houden met het remsysteem.

Start met vergelijken

Producten vergelijken