E-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl

E-bikes vergelijken

Op zoek naar de beste e-bike? Dankzij onze handige vergelijker zie je nu alle specificaties voor verschillende e-bikes in één handig overzicht. Dé manier om een vergelijking te maken tussen de verschillende elektrische fietsen in ons aanbod. Dus twijfel je tussen verschillende modellen? Dan kun je met de vergelijker de knoop makkelijk doorhakken!

Hoe begin je met vergelijken?

Koop je voor het eerst een e-bike? Maak dan gebruik van de keuzehulp! Aan de hand van een paar korte vragen, stellen wij een selectie van e-bikes voor je samen. Zodat jij gemakkelijk kunt bepalen welke e-bike je wilt kopen. Zo hoef je niet door het hele assortiment te scrollen, maar kun je meteen e-bikes gaan vergelijken die goed bij je zouden passen.Vergelijk verschillende e-bikes

Hoe zelf e-bikes vergelijken op Fietsenwinkel.nl?

Heb je al ervaring met het kopen van een e-bike? Of heb je zelf al veel onderzoek gedaan en weet je al een beetje aan welke eisen jouw e-bike moet voldoen? Start dan de Vergelijker! De vergelijking van e-bike specificaties doe je in 3 simpele stappen:

  1. Kies de categorie met e-bikes die jou aanspreken (bijvoorbeeld elektrische herenfiets of elektrische fiets met middenmotor)
  2. Vink onder de e-bikes die jij interessant of mooi vindt de 'Vergelijken' optie aan
  3. Klik vervolgens in de pop-up onderaan je scherm op 'Vergelijken'

Vergelijk e-bikes in drie stappen op Fietsenwinkel.nl

Alleen de verschillen zien?

We schotelen je in de Vergelijker een heleboel informatie voor: alles wat je over je e-bike wilt weten! Maar wat als je alleen de verschillen tussen jouw favorieten wilt zien? Klik dan in de Vergelijker op Toon alleen de verschillen. Je ziet dan in één oogopslag het verschil tussen ieder van de e-bikes. En welke elektrische fiets dus het beste bij je past!

Vergelijk e-bike specificaties in één oogopslag

Keuze gemaakt? Klik dan op 'Bekijken' en configureer het model, de maat, kleur en accu van jouw favoriete e-bike. Veel fietsplezier met je nieuwe e-bike!

Hier onze tips om op te letten bij het vergelijken van e-bikes:

  • De kracht van de motor (Nm). Newtonmeter geeft de trekkracht van de motor weer. Meer trekkracht is belangrijk wanneer je ook graag in heuvelachtig/bergachtig gebied wilt rijden.
  • De motorpositie. Word je liever vooruit getrokken of geduwd? De positie van de motor maakt het verschil en bepaalt het rijgedrag van je e-bike.
  • De actieradius, zowel de maximale als de gemiddelde. Hoe hoger de actieradius, hoe meer kilometers je kunt rijden op 1 accu (zonder op te hoeven laden).
  • Het type (en aantal!) versnellingen. Wil je een fiets met een dichte kettingkast en minder versnellingen? Of juist een model met een open kettingkast en veel versnellingen?
  • Het type remsysteem. Het ene systeem is betrouwbaarder dan het andere systeem en ook wat betreft onderhoud is het belangrijk om rekening te houden met het remsysteem.

Start met vergelijken

Producten vergelijken