Accu Upgrade Weken! Tot en met 21 april een gratis accu upgrade bij héél veel e-bikes.

Fietskarren

Van hoog naar laag sorteren
 1. SKS Fietspomp 10.0
  SKS Fietspomp 10.0
  0 reviews
 2. Blixum Easy Bicycle Pump
  Blixum Easy Bicycle Pump
  0 reviews
 3. ACID Race Micro Fietspomp
  ACID Race Micro Fietspomp
  0 reviews
 4. Beto Vloerpomp
  Beto Vloerpomp
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

Fietskarren

Wil je een fietskar kopen? Of je nou al uw bagage mee wilt nemen tijdens een fijne fietsvakantie, geen auto tot je beschikking hebt voor het boodschappen doen, of een praktisch vervoersmiddel zoekt om jouw kinderen te vervoeren, voor iedere gelegenheid is er wel een handige fietskar of aanhangwagen te krijgen. Alle fietskarren zijn comfortabel en veilig. Wel zo belangrijk wanneer je jouw spullen of kinderen wilt meenemen met de fiets! Naast de fietskarren heeft Fietsenwinkel.nl ook vele fietsaccessoires, om zo jouw fietskar net iets extra's te geven! Kijk hierboven snel verder welk type fietskar het beste bij jou en je behoeftes past, en wie weet zoef je binnenkort met al jouw spullen door de straten.

Fietskar kopen

Een fietskar kopen bij Fietsenwinkel.nl is erg gemakkelijk. Dankzij het brede aanbod fietskarren is er altijd een fietskar die goed bij je past. Wanneer je de juiste fietskar heeft besteld, wordt deze compleet bij je thuisbezorgd!  Wil je lekker met je honden opstap? Ook dat is mogelijk. Wij bieden fietskarren aan die speciaal gemaakt zijn voor honden. Met een hondenfietskar rij je veilig naar het bos om lekker je hond uit te laten!

Baby fietskar

De fietskarren voor kinderen bij Fietsenwinkel.nl zijn super handig en multifunctioneel. De fietskar alleen achter jouw fiets hangen? Zonde. Hieronder worden enkele gebruiksmogelijkheden genoemd. fietskar

  Als baby fietskar:

  Je kunt jouw baby meenemen in de fietskar in een Maxi-Cosi of babyschaal. De babyschaal is speciaal ontworpen voor het vervoeren van jouw kleine in de fietskar. Je neemt gemakkelijk en veilig jouw baby mee op pad. Je kunt natuurlijk ook boodschappen of andere spullen in de fietskar voor baby's meenemen, super handig toch?

  Als kinder fietskar:

  Kinderen tot en met een leeftijd van ongeveer 6 jaar kunnen in de fietskar zitten.

  Als buggy:

  De buggy is de perfecte oplossing voor situaties waarin fietsen niet gemakkelijk is, bijvoorbeeld in een drukke omgeving

  Als jogger:

  Voor de sportievelingen onder ons is het de ultieme oplossing: neem jouw kind gemakkelijk mee tijdens een sportieve hardlooptocht!

baby fietskar Extra tips:

 • Gebruik voor het vervoeren van baby’s in een fietskar een babyschaal of Maxi-Cosi
 • Houd rekening met een langere remweg door het extra gewicht van de baby fietskar inclusief kind(eren)
 • Let op bij smalle wegen en doorgangen, de fietskar is natuurlijk breder dan jouw fiets!
 • Fiets voorzichtig over hobbels en stoepranden
 • Zet je baby/kind altijd goed vast in de kar

Producten vergelijken