Elektrische bakfietsen

De elektrische bakfiets biedt de uitkomst om, voorzien van alle gemakken, snel van A naar B te komen met kinderen of zware bagage zoals boodschappen. Een bakfiets met elektrische ondersteuning is dan ook een uitstekende vervanger van de auto en het openbaar vervoer als vervoersmiddel bij korte afstanden zoals in de drukke stad of woonwijk. Verkrijgbaar als twee- of driewieler, met riem of kettingaandrijving is er in elektrische bakfietsen ruime keuze. Ook in prijs, kleur, gewicht, vermogen en comfort. Zo is er een elektrische bakfiets voor iedereen.

Waarom een elektrische bakfiets?

Waarom een elektrische bakfiets?

Fietsen met meer bagage dan mogelijk is op een stadsfiets en dat ondersteund. De elektrisch bakfiets is dé welkome oplossing voor ieder gezin en voor bedrijven om mobiel te zijn.
Praktisch en mobiel
Veel lading vervoeren
Extra veilig voor bagage

Elektrische bakfietsen uitgelicht

Alle modellen

Onze merken

Twee- en driewielers

Twee- en driewielers

Het aantal wielen van een bakfiets bepaalt het rijgedrag en bijkomende voordelen van de fiets. Zo is er een elektrische bakfiets verkrijgbaar met twee of drie wielen.

 

Een bakfiets met drie wielen heeft een grotere bak, wat ervoor zorgt dat je meer ruimte hebt voor kinderen of boodschappen. Het fietsen voelt iets stijver aan dan een standaard e-bike, maar is extra stabiel. Een bakfiets met twee wielen is compacter en fietst meer vergelijkbaar met een standaard e-bike met het bijkomende voordeel dat je wendbaarder bent.

store
date
success
/ 3

Plan een proefrit

Plan een proefrit

Waarom een proefrit plannen?

  • We houden rekening met uw komst
  • We maken gewenste e-bikes klaar om te testen
  • U krijgt ruim de tijd van een e-bike specialist
1 / 2
Winkel

Waar wilt u langskomen?

Vul uw postcode of plaats in en bekijk welke winkel bij u in de buurt zit.

Sorry, we kunnen in de buurt van jouw locatie geen winkel vinden

Keuzehulp
Producten vergelijken