New Looxs Fietstassen

Van hoog naar laag sorteren
 1. New Looxs Shoppertas Lilly
  New Looxs Shoppertas Lilly
  0 reviews
 2. New Looxs Dubbele Fietstas Origin Hybride
  New Looxs Dubbele Fietstas Origin Hybride
  0 reviews
 3. New Looxs Laptoptas Tendo
  New Looxs Laptoptas Tendo
  0 reviews
 4. New Looxs Dubbele Fietstas Varo Racktime
  New Looxs Dubbele Fietstas Varo Racktime
  0 reviews
 5. New Looxs Enkele Fietstas Vigo
  New Looxs Enkele Fietstas Vigo
  0 reviews
 6. New Looxs Dubbele Fietstas Alba
  New Looxs Dubbele Fietstas Alba
  0 reviews
 7. New Looxs Enkele Fietstas Alba
  New Looxs Enkele Fietstas Alba
  0 reviews
 8. New Looxs Rugtas Odense
  New Looxs Rugtas Odense
  0 reviews
 9. New Looxs Shoppertas Camella
  New Looxs Shoppertas Camella
  0 reviews
 10. New Looxs Enkele Fietstas Odense Single
  New Looxs Enkele Fietstas Odense Single
  0 reviews
 11. New Looxs Rugtas Varo Waterdicht
  New Looxs Rugtas Varo Waterdicht
  0 reviews
 12. New Looxs Leren Schoudertas Luko
  New Looxs Leren Schoudertas Luko
  0 reviews
Van hoog naar laag sorteren

Alles mee in een New Looxs fietstas

Jouw fiets is pas echt compleet wanneer je hem uitrust met een mooie fietstas. Fietstassen zijn onmisbaar wanneer je veel gebruik maakt van de fiets. Op weg naar je werk, de wekelijkse boodschappen of een ontspannende fietstocht. Voor al deze momenten kun je een fietstas goed gebruiken. Gelukkig vind je bij Fietsenwinkel.nl altijd een New Looxs fietstas die bij jou past! Van handige stuurtas tot een extra grote, dubbele fietstas. Zo kun je altijd al jouw spullen meenemen!

Wekelijkse boodschappen

Midden in de binnenstad is een auto vaak een onhandig vervoersmiddel. Eenrichtingswegen, oneindig veel stoplichten en veel te veel verkeerd. Met de fiets zoef je echter overal eenvoudig tussendoor en ben je via binnendoor wegen veel sneller op plaats van bestemming. Niet gek dat veel stadsbewoners hun wekelijkse boodschappen op de fiets doen. Met een extra grote New Looxs fietstas kun je al jouw boodschappen eenvoudig meenemen. Kies bijvoorbeeld voor new looxs dubbele fietstassen. Deze extra stevige tassen bieden voldoende opbergruimte en beschermen jouw boodschappen tegen weer en wind.

Keuze uit diverse series

Net zoals de keuze voor een fiets is de keuze voor een fietstas heel erg persoonlijk. Gelukkig bestaan er onder de New Looxs fietstassen ook diverse series. Deze series hebben elk hun eigen stijl en vormgeving. Kies bijvoorbeeld voor een mooie new looxs camelle. Hou je van strak en eenvoudig. Dan is een new looxs avero double of enkele fietstas wellicht wat voor jou! Welke New Looxs fietstas je ook zoekt, bij Fietsenwinkel.nl vind je altijd een mooi exemplaar!

Tassen voor de elektrische fiets

Ook elektrische fietstassen vind je bij Fietsenwinkel.nl voldoende fietstassen. Vaak is het lastig om voor je elektrische fiets een passende fietstas te vinden. Op de achterdrager zit de accu in de weg en op het stuur maakt het display het vaak lastig een fietstas te bevestigen. Gelukkig zijn er voldoende New Looxs fietstassen ook geschikt voor e-bikes. Diverse fietstassen bevestig je eenvoudig met behulp van riempjes in plaats van haken. Zo kom je niet in de knoop te zitten met je accu. Ook voor de manden voor is een slimme oplossing bedacht. Er bestaan diverse stuurhouders die geschikt zijn voor dit type fiets. Let er wel op dat je jouw New Looxs fietstas voorzien is van een Klickfix systeem

Help ik kan niet kiezen

Met zo’n groot assortiment kan het uiteraard voorkomen dat je niet weet welke New Looxs fietstas je moet kiezen. Kom je er niet helemaal uit en wil je graag advies hebben? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij kunnen samen met jou bepalen welke soort fietstas het meest voor jou geschikt is. Zo weet je zeker dat je een fietstas hebt die helemaal bij jou en jouw fiets past! Je kunt onze experts eenvoudig via de telefoon, e-mail of via onze handige live chat bereiken.

Andere merken

Uiteraard zijn er ook andere merken dan New Looxs verkrijgbaar. Klik op een van de volgende merken om het aanbod te zien;

Thule, Basil en Ortlieb

Keuzehulp
Producten vergelijken