Basil Fietstas

Basil Fietstassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Basil fietstas

Basil is een merk dat zich al jaren onderscheid door te focussen op fietstassen en manden. Basil is constant bezig met het door ontwikkelen van de producten en dat heeft ervoor gezorgd dat de meeste consumenten kiezen voor een Basil fietstas. Met de Basil fietstas kunt u uw bagage enorm gemakkelijk en veilig vervoeren. Voor elk soort fietser en bagage heeft Basil een mooie en geschikte fietstas. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren tot een trendy, makkelijk afneembare fietstas. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Functionaliteit is erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten het belangrijk vinden dat een fietstas niet lang nat blijft na een regenbui en dat de inhoud goed beschermt wordt.

Ook de sluiting van de tas is erg belangrijk. De sluiting moet op een makkelijke manier open kunnen, maar ook weer gesloten worden. Bij Basil fietstassen is dit zeker het geval. Bedenk welke eigenschappen voor uw Basil fietstas belangrijk zijn, zoek de bijpassende fietstas en bestel hem voor een scherpe prijs en met een korte levertijd op Fietsenwinkel. Basil fietstas Bent u op zoek naar een dubbele fietstas, of toch een enkele fietstas? Wilt u een vrolijk design met een mooi kleurenpatroon of toch iets basics? Fietsenwinkel heeft een zeer uitgebreid aanbod fietstassen van Basil. Van een degelijke, waterdichte fietstas voor uw belangrijke papieren tot een trendy, makkelijk afneembare fietstas. Basil heeft het allemaal en combineert functionaliteit met uitstraling. Bedenk welke eigenschappen voor uw Basil fietstas belangrijk zijn, zoek de bijpassende fietstas en bestel hem voor een scherpe prijs en met een korte levertijd op Fietsenwinkel.nl!

Basil series

Basil heeft verschillende series, waarvan de Bloom serie het meest populair is. Bekijkt u het aanbod liever per serie? Bekijk dan ook eens onderstaande Basil series. De verschillen zitten in het design, materiaal en gebruik.

  • Basil Mara
  • Basil Bloom
  • Basil Katharina
  • Basil Portland
  • Basil Sport Design

Liever een ander merk dan Basil?

Basil heeft verschillende series, waarvan de Bloom serie het meest populair is. Bekijkt u het aanbod liever per serie? Bekijk dan ook eens onderstaande Basil series. De verschillen zitten in het design, materiaal en gebruik.

Producten vergelijken