Fietsmerken en hun populaire series

Omdat er veel verschillende merken zijn in de fietswereld en al deze merken veel verschillende modellen en uitvoeringen op de markt brengen, kan het weleens voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het feit dat veel namen (die bijvoorbeeld de lijn met e-bikes aanduiden) terugkomen in combinatie met andere serie-namen, helpt hier ook niet bij.

Om dit probleem op te vangen heeft Fietsenwinkel.nl voor u een pagina gemaakt waar per merk de meest populaire series staan afgebeeld. Naast de afbeelding vindt u ook wat uitleg over de serie. Op deze manier kunt u veel beter het overzicht bewaren in de zoektocht naar een fiets die precies aansluit bij uw wensen.

Mocht u nog vragen hebben over een van deze series of over een individueel product, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via mail, telefoon of chat.

Gazelle logo
Gazelle Orange

Gazelle Orange

De Gazelle Orange serie is het vlaggenschip van Gazelle. Deze luxe en vooral ook comfortabele stadsfietsen zijn ideaal om te gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer. Er zijn uiteraard ook elektrische uitvoeringen van deze serie te krijgen: de elektrische Gazelle Orange modellen zijn de bekendste elektrische fietsen in de markt. De Gazelle Orange C7 is een aparte lijn binnen de Orange serie.

Gazelle Miss Grace

Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace combineert het stijlvolle design waar Gazelle zo bekend om staat met de robuustheid en stevigheid van een stevige transportfiets. Ook de Miss Grace is te krijgen met trapondersteuning. Hierbij kunt u kiezen uit de Miss Grace met een voorwielmotor of de Miss Grace met een middenmotor.

Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix vertegenwoordigt de ideale combinatie tussen de gemakken die een stadsfiets met zich meebrengt en een sportief design. Voor de e-bikers is de Chamonix ook met trapondersteuning te verkrijgen.

Gazelle HeavyDutyNL

Gazelle HeavyDutyNL

De Gazelle HeavyDutyNL is de stoere transportfiets van Gazelle die opgewassen is tegen alle ritten en alle bagage! De HeavyDutyNL heeft namelijk een ijzersterk frame met een stevige bagagedrager en voordrager. Zo kunt u alles gemakkelijk meenemen.

Gazelle Bloom

Gazelle Bloom

De Gazelle Bloom is een fiets die zich bevindt in het moederfietsen-segment van Gazelle. Deze moederfietsen laten zich op verschillende manieren onderscheiden van reguliere fietsen, waardoor het vervoer van kinderen veel aangenamer wordt. De Gazelle Bloom is de fijnste en veiligste manier om met uw kinderen te fietsen.

Gazelle Cityzen

Gazelle Cityzen

De Gazelle Cityzen is is het sportiefste model binnen de collectie van Gazelle. Met de Cityzen gaan comfort en sportiviteit hand in hand, zelfs met de snelheden die u met de elektrische uitvoering kunt halen. De Cityzen is er als sportieve hybride fiets, als elektrische fiets en als speed pedelec, waarbij de fiets ondersteunt tot wel 45 km/h!

Gazelle Classic

Gazelle Classic

De Gazelle Classic is voorzien van het klassieke omaframe, maar is wel helemaal aangepast aan de moderne tijd. Hippe kleurtjes en de techniek van nu: de Gazelle Classic is een waar icoon binnen de collectie van Gazelle. Deze hippe omafietsen doen het vooral goed onder schoolgaande jongeren.

Gazelle Esprit

Gazelle Esprit

Met de Gazelle Esprit haalt u een brok kwaliteit in huis. Deze onderhoudsarme stadsfietsen hebben een uniek vormgegeven frame en zijn dankzij hun robuustheid en onderhoudsarme karakter ideaal voor dagelijks gebruik in de stad.

Gazelle PUUR_NL

Gazelle PUUR_NL

De Gazelle PUUR_NL is de nieuwste transportfiets uit de Gazelle-familie. Met de PUUR_NL hebben ze bij Gazelle de transportfiets nog iets hipper en gemakkelijker gemaakt. Door de lage voordrager is deze fiets ook uitermate geschikt voor kinderzitjes!

Gazelle Van Stael

Gazelle Van Stael

De Gazelle Van Stael is waarschijnlijk de meest unieke serie uit het hele assortiment van Gazelle. Deze hippe designfiets is ideaal voor stedelijk gebruik en dankzij de retro details is de fiets niet alleen gemakkelijk en comfortabel, maar ook nog eens super stoer!

Gazelle Cabby

Gazelle Cabby

De Gazelle Cabby, hét werkpaard van Gazelle. Met deze bakfiets is het vervoeren van kinderen, boodschappen en wat al niet meer, ineens kinderspel. Er zijn ook verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld een regentent of een afdekhoes te verkrijgen.

Cortina logo
Cortina U4

Cortina U4

Een van de populairste series van Cortina is de Cortina U4. Deze transportfiets heeft naast alle eigenschappen die u van een degelijke transportfiets mag verwachten, ook nog eens een zeer fraai uiterlijke. Deze robuuste, duurzame fiets is daarom zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De U4 is verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten (ook elektrisch!), zowel voor dames als heren.

Cortina U1

Cortina U1

De Cortina U1 is de fietsfamilie met de meest basic uitgeruste fietsen binnen de collectie van Cortina. Deze stadsfietsen zijn stuk voor stuk robuust en onderhoudsarm en perfect voor dagelijkse ritten in de stad. De U1 is ook verkrijgbaar als elektrische variant, met een soepel ondersteuning.

Cortina U4 Family

Cortina U4 Family

De Cortina U4 Family is een stoere moederfiets, die ook gewoon voor een stadsfiets of transportfiets door kan gaan. Dankzij een aantal slimme aanpassingen is de fiets voor verschillende doeleinden te gebruiken en hij ziet er ook nog eens te gek uit, met een aantal vernieuwende designs. Bovendien is de Family ook verkrijgbaar in een elektrische variant.

Cortina Blau

Cortina Blau

De Cortina Blau is een serie hippe, handige fietsen die met recht kunststukjes kunnen worden genoemd. Deze minimalistisch ogende fietsen zijn perfect voor de hippe, jonge mens die zich graag snel en in stijl verplaatst door het drukke stadsverkeer. Ook ideaal als woon-werkverkeer fiets.

Cortina Common

Cortina Common

De Cortina Common is een trendy transportfiets voor allerdaags gebruik. Deze handige fiets heeft een verfrissend uiterlijk en is tegelijkertijd onderhoudsarm, praktisch en comfortabel.

Cortina E-Octa

Cortina E-Octa

De Cortina E-Octa is het model in de collectie van Cortina met een middenmotor. Deze e-bike biedt een natuurlijke ondersteuning en heeft dankzij de motorpositie een goede wegligging. Deze mooie e-bike is lekker veelzijdig en geschikt voor zowel woon-werkverkeer als voor langere toertochten.

Cortina E-Yoya

Cortina E-Yoya

De Cortina E-Yoya is een elektrische stadsfiets met lage instap, geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de accu- en laderkeuze kun je deze fiets gemakkelijk aanpassen naar uw wensen.

Cortina E-Mozzo Pro

Cortina Mozzo

De Cortina Mozzo is een innovatieve en onderhoudsarme stadsfiets. Deze moderne fiets is gemaakt voor de sportieve fietser en is voorzien van een beltdrive.

Giant logo
Giant Ultimo

Giant Ultimo

De naam van de Giant Ultimo zegt het al: de ultieme fiets! De Giant Ultimo modellen zijn stadsfietsen die stuk voor stuk zeer comfortabel en luxe zijn uitgevoerd, zodat u zeker weet dat u lekker rijdt. En voor een langere rit zijn ze ook prima geschikt, dus trappen maar!

Giant Prime

Giant Prime

De Giant Prime is het elektrische model van Giant. De Prime modellen zijn stuk voor stuk fietsen om lekker mee te toeren. Genieten van het uitzicht, van uw fiets: dat kan allemaal met deze stijlvolle elektrische fietsen. De Prime is in meerdere varianten verkrijgbaar.

Giant Triple X

Giant Triple X

De Giant Triple X is de familie transportfietsen van Giant. Deze hippe en stevige fietsen zijn voorzien van een handige voordrager waarop u gemakkelijk al uw bagage meeneemt. Ideaal voor dagelijkse gebruik. Met een Triple X weet je zeker dat u er jaren plezier van kunt hebben!

Giant Defy

Giant Defy

Giant staat bekend als een sportief merk dat zich ook gespecialiseerd heeft in het maken van racefietsen. De Giant Defy is hiervan het uitstekende bewijs. Deze racefietsen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses met diverse afmontages. Zo is er altijd een Defy die bij u past!

Giant XTC

Giant XTC

Giant staat bekend als een sportief merk dat zich ook heeft toegelegd op het maken van mountainbikes. De Giant XTC serie is hiervan het uitstekende bewijs. Deze mountainbikes zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses met diverse afmontages. Zo is er altijd een XTC die perfect bij uw wensen past!

Producten vergelijken