Vouwfietsen

(3) 3 producten gevonden
Vouwfiets

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-3 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan 10+ werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Vouwfietsen

Kunt u net als de meeste Nederlanders niet zonder fiets? Gaat het zelfs zo ver dat overal waar u gaat u uw fiets mee wilt nemen? Dan is de vouwfiets natuurlijk een ideale uitkomst! Door de jaren heen is de vouwfiets sterk veranderd. Waar de oudere modellen nog groot en weinig handzaam waren, is het model van nu klein, compact en licht van gewicht. De technieken zijn zelfs zo ver ontwikkeld dat u nu ook al een elektrische vouwfiets kunt kopen! De moderne vouwfiets is dus een perfecte optie als u bijvoorbeeld veel met de trein reist.

Vouwfiets merken

Fietsenwinkel.nl verkoopt vouwfietsen van de volgende merken:

Hierboven kunt u kijken welke vouwfiets het beste bij u past!

Elektrische vouwfiets kopen?

Wilt u uw vouwfiets graag meenemen in de trein, maar moet u daarna nog wel een flink eind fietsen? Of heeft u gewoon liever sowieso een duwtje in de rug? Kijk dan eens naar de Sparta Fold-E: deze fiets heeft het gemak van een vouwfiets en het comfort van een elektrische fiets!