Omafietsen

(19) 19 producten gevonden
Omafiets

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Bekijk ze hier.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 2
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in uw maat kunt u hieronder uw lichaamslengte ingeven. Wilt u zo snel mogelijk uw nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kunt u wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Uw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Omafietsen

Iedereen kent natuurlijk de klassieke omafiets. Met zijn zwarte kleur en het simpel vormgegeven frame is hij moeilijk uit de straten weg te denken. De laatste jaren zijn verschillende merken gaan experimenteren met de omafiets waardoor u nu een zeer brede keuze aan kleuren en designs heeft! De omafiets met versnellingen bestaat tegenwoordig zelfs. Kortom: er is altijd wel een omafiets (of opafiets) die bij u past. Bekijk bijvoorbeeld de Batavus Old Dutch. Fietsenwinkel.nl verkoopt verder omafietsen van o.a. de volgende merken:

Elektrische omafietsen

Naast de verschillende kleuren en designs zijn er tegenwoordig zelfs omafietsen met trapondersteuning. Een mooi voorbeeld hiervan is de Sparta Country Tour Electric die nu zelfs in de aanbieding is. Op deze manier heeft u voor weinig een elektrische omafiets.

Omafietsen reviews

De Omafietsen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2, gebaseerd op 2687 klantbeoordelingen. De prijzen van de Omafietsen variëren van €239.00 tot €699.00.