fietsenwinkel
Welkom bij de grootste e-bike winkel van Nederland 5.500m² e-bike Megastore in Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Cube Elektrische Fietsen

(2)

Cube Elektrische Fietsen

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. E-bike Uitverkoop
  Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2021 Heren
  3.9 (3 reviews)
  Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2021 Heren
  Bosch middenmotor | 350W Kracht | Kettingaandrijving
 2. E-bike Uitverkoop
  Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2021 Dames
  Cube Kathmandu Hybrid 45 625 2021 Dames
  Bosch middenmotor | 350W Kracht | Kettingaandrijving

Cube Elektrische Fietsen

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cube e-bikes

Elke fietser is wel bekend met het Duitse fietsenmerk Cube en de kwalitatieve sport- en toerfietsen met sterke prijs-kwaliteitsverhouding die zij op de markt brengen. Nu de elektrische fiets steeds populairder wordt, is ook Cube zich sterk aan het ontwikkelen op het gebied van e-bikes. Met populaire series als de Kathmandu en Touring biedt Cube uitstekende elektrische toerfietsen aan waarmee u zorgeloos en comfortabel mee op avontuur kunt gaan! Geen heuvel is te hoog en geen windvlaag te sterk wanneer u op een elektrische Cube fiets de weg op gaat.

In onze winkels staan zowel Cube elektrische damesfietsen als Cube elektrische herenfietsen waar u vrijblijvend een proefrit op kunt maken.

Innovatie en kwaliteit

Cube staat als merk voor perfectionisme, innovativiteit en een scherp oog voor detail. Zeker op het gebied van e-bikes loopt Cube voorop als gevestigd fietsenmerk. De elektrische fietsen van Cube worden op elk onderdeel uitvoerig getest en zijn voorzien van de modernste facetten. En ondanks al deze eisen weet Cube haar elektrische fietsen ook nog eens betaalbaar te houden, ze zijn niet eens duurder dan de fietsen van andere minder sportieve merken. Wat een Cube elektrische fiets ook kost, hij is het altijd waard! Alle Cubes zijn gemaakt met de rijder en de functie in het achterhoofd en dat is dan ook de reden dat Cube elektrische fiets steeds meer fans krijgen.

E-bikes Bosch motoren

Dat Cube voor perfectionisme gaat is niet alleen duidelijk te zien in de afwerking van hun e-bikes, maar ook in de rijervaring en het comfort wat ze bieden. Dit is mede te danken aan de hoge kwaliteit Bosch middenmotoren die standaard gebruikt worden op Cube e-bikes. Deze motoren zorgen voor een goede hoeveelheid kracht waarbij het voelt alsof u tijdens het fietsen een duwtje in de rug krijgt.

Cube elektrische fiets kopen?

Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij een ruim aanbod aan Cube elektrische fietsen. Twijfelt u nog welke Cube e-bike het meest geschikt is voor u? Kom dan eens een proefrit maken in onze e-bike winkels of e-bike Megastore. Onze e-bike experts helpen u graag op weg! Een elektrische fiets is een flinke uitgave. U wilt daarom voordat u een elektrische fiets koopt natuurlijk goed ingelicht worden en deskundig advies ontvangen. Bij Fietsenwinkel.nl bent u hiervoor op het juiste adres. Onze e-bike specialisten bieden u professioneel en persoonlijk advies.

E-bike keuzehulp: Vind de juiste e-bike in 6 vragen.

Er is van alles om rekening mee te houden wanneer u op zoek bent naar een geschikte elektrische. Van type e-bike en motorpositie, tot versnellingen en de plaatsing van de accu. Daarom bieden wij bij Fietsenwinkel.nl onze E-bike keuzehulp aan! Hiermee helpen wij u in de juiste richting met 6 korte vragen.

Producten vergelijken