31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

een e-bike voor iedereen

.....Er is een e-bike voor iedereen. Met zoveel verschillende keuzes is het soms lastig om de juiste te vinden. Wij hebben voor iedereen een e-bike en nog belangrijker, wij helpen je de e-bike te vinden die bij jou past. Van speed pedelec tot bakfiets, van mamafiets tot urban e-bike en van e-MTB tot fatbike. Bij ons vind je ze allemaal.

Wij helpen je graag met het vinden van de e-bike die het beste bij jou past. Doe onze e-bike keuzehulp en zie binnen een minuut jouw persoonlijke resultaat. Dus welke e-bike past bij jou?

Doe de e-bike keuzehulp
<p>een e-bike voor iedereen</p>

een mamafiets voor iedereen

een mamafiets voor iedereen

Voor alle ouders die met hun kinderen op pad gaan. Naar opa en oma, de kinderopvang of het park. Wij hebben de ideale moederfiets.

De e-bikes in onze collectie mamafietsen hebben een breed stuur en een verlengd frame, voor extra ruimte, zodat je ook met kinderzitjes comfortabel fietst. Voor de veiligheid en het gemak zijn deze e-bikes ook nog voorzien van een dubbele standaard én stuurslot, zo valt je e-bike niet om bij het opstappen en parkeren. Handig!

Cortina moederfietsen Alle moederfietsen

een urban ride voor iedereen

een urban ride voor iedereen

Voor de sportieve fietsers die een ontspannen ritje door de stad maken, dagelijks naar werk fietsen of snel langs de supermarkt rijden voor een laatste boodschap. Wij hebben de urban ride voor iedereen.

De e-bikes in onze urban collectie zijn sportief en hebben minimalistisch design, ze zijn ontworpen voor korte snelle ritten én om gezien te worden. De minimalistische designs en geïntegreerde features als displays, verlichting en alarmen maken deze e-bikes city-proof!

Tenways e-bikes Alle urban rides

een speed pedelec voor iedereen

een speed pedelec voor iedereen

Voor hen die snel van A naar B willen zonder in oneindig lange files te staan of bezweet aan te komen op werk. Een speed pedelec combineert de snelheid van een auto met de flexibiliteit van een fiets.

De speed pedelecs in onze collectie zijn niet alleen snel door de krachtige motoren, ze zijn ook betrouwbaar met sterk verstevigde frames en geïntegreerde technologische features. Zo hebben sommige speed pedelecs zelfs ABS en een verbinding met een satelliet. Je was niet eerder zo snel en duurzaam op de plek van je bestemming!

Stromer speed pedelecs Alle speed pedelecs

Er is een e-bike voor iedereen...

Alle e-bikes

Doe de e-bike keuzehulp

Er is een e-bike voor iedereen dus ook voor jou. Welk e-bike past bij jou?

Keuzehulp
Producten vergelijken