fietsenwinkel

Vanwege overheidsmaatregelen i.v.m. het Corona virus is deze winkel gesloten t/m 19 april, wij blijven wél thuis leveren. Heb je hulp nodig bij het wijzigen van het leveradres of het uitzoeken van een nieuwe fiets? Neem dan contact met ons op.

Fietsenwinkel.nl in Leuven

In Leuven, vlakbij de jachthaven, vind je onze winkel met testcenter aan de Vaartkom. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes, stadsfietsen & E-bike outlet

In onze fietsenwinkel in Assen staan allerlei soorten (stads)fietsen en e-bikes voor je klaar, ook sportieve/hybride stadsfietsen. Test meer dan 6 verschillende merken en vergelijk motorsystemen en fietsmodellen. Kortom: genoeg te beleven en te proberen.

Naast een nieuwe collectie e-bikes is deze winkel ook een E-bike Outlet, met stuntprijzen op showmodellen en testfietsen. Kom langs en profiteer van kortingen tot wel 50% op deze e-bikes!

Op zoek naar een racefiets of mountainbike?

Kom dan langs in één van onze 8 sportieve winkels. Bekijk hier waar die zitten. In onze winkel in Leuven zijn sportfietsen zoals racefietsen en mountainbikes niet aanwezig.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets of e-bike af
  • Volop parkeergelegenheid

Extra informatie

Ons KBO ondernemersnummer is BE0507984941.


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken