Fietsplan fiets kopen? Lees hier hoe!

 
 
fietsenwinkel

Een nieuwe fiets kopen en hier ook nog eens belastingvoordeel uit halen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch zijn er twee verschillende mogelijkheden om via Fietsenwinkel.nl voordelig een fiets aan te schaffen. U krijgt van ons de laagste prijsgarantie en kunt gebruik maken van onze uitstekende service in de buurt én aan huis. Wij hebben verschillende servicepunten waar je een fiets kunt brengen voor onderhoud of reparatie en hebben zelfs mobiele servicepunten die aan huis of op je werk je fiets na komen kijken! Kortom; allemaal redenen om nú nog te profiteren van de mogelijkheid om een nieuwe fiets met een flink belastingvoordeel te kopen.

Ondanks dat er officieel geen sprake meer is van een Nationaal Fietsplan, kan je een fiets van de zaak nog steeds kopen via je werkgever. Dit dankzij de introductie van de werkkostenregeling (WKR). Binnen deze regeling kiest je werkgever ervoor je een fiets te laten kopen en te betalen uit het bruto salaris. Voor de werkgever zijn hier regels aan verbonden en geldt er een beperking op de hoogte van het bedrag. Dit kan ook anders! Je werkgever kan ook een belastingvrije kilometervergoeding of renteloze lening verstrekken. Dit wordt ook wel het nieuwe fietsplan genoemd. Hier onder vindt je alle informatie over allebei deze regelingen.

Over welk plan wil je meer weten?

Zakelijk fiets leasen

Wist je trouwens dat je sinds januari 2020 ook zakelijk een (elektrische) fiets kan leasen? Hiermee wordt dus een extra optie geboden voor een voordelige fiets van de zaak. En zoals je misschien gelezen hebt, zijn er al diverse aanbieders te vinden. Via o.a. Fietsenwinkel.nl Zakelijk kan je een e-bike leasen met een bijtelling van 7%. Een aantrekkelijke rekensom aangezien je dan voor enkele euro's per maand al op een elektrische fiets aan de file voorbij trapt.

Producten vergelijken