31 mei t/m 9 juni - E-bike Outlet 10-daagse in onze Megastore Utrecht! Lees meer »

 49,95
€ + 6,95 Afleverkosten
information

Wat zijn de afleverkosten?

We geven hier de afleverkosten aan voor dit product.

Je betaalt bij Fietsenwinkel.nl altijd maar één keer afleverkosten per bestelling, die van het product met de hoogste afleverkosten.

Onderaan de winkelwagenpagina zie je de afleverkosten voor jouw gehele bestelling.

Levertijd: In bestelling

Contact
Zakelijk kopen of leasen

Vragen over het zakelijk kopen of leasen van een e-bike? Neem vrijblijvend contact op met Fietsenwinkel.nl Zakelijk.

Contact opnemen

Neem direct contact op met Team Zakelijk of vul het contactformulier in en één van onze accountmanagers neemt contact met je op voor een gratis consult.

 

Mail: [email protected]

Tel: +31 (0)30 307 27 77

 

Contactformulier

Calculator
Bereken je leasebedrag

Bereken je leasebedrag in enkele simpele stappen.

Calculator

Zo werkt de calculator

 

- De calculator neemt alle factoren mee die van invloed zijn op je maandelijkse leasebedrag. Een voorbeeld hiervan is je maandelijkse brutoloon die invloed heeft op de heffingskortingen die je afdraagt.

- De werkgever kan een maandelijkse bijdrage doen aan de leasefiets, wat in mindering wordt gebracht op het bruto leasebedrag. (leaseprijs + service en  verzekeringspakket)

- De vaste bijtelling van 7% van de consumentenprijs van de fiets (welke wordt betaald door de werknemer) en in de praktijd wordt betaald door de werknemer wordt bij het maandelijkse brutloon opgeteld. Over dit totaal wordt belasting betaald, wat vervolgens weer van het loon wordt afgehaald. De netto bijtelling komt neer op enkele euro's.

- De leaseprijs is het bruto leasebedrag voor de fiets. Dit bedrag wordt samen met  het service & verzekeringspakket van je brutoloon afgehaald, waardoor je over dit bedrag ook geen belasting meer betaald.

- Het brutobedrag voor het service en verzekeringspakket (ca. €18,56) wordt samen met de leaseprijs van je brutoloon afgehaald, waardoor er over dit bedrag geen belastig meer wordt betaald.

- Het nieuwe brutoloon wordt weergegeven waarover je belasting verschuldigd bent. Relatief gezien draag je minder belasting af waardoor je fiscaal voordeel hebt.

- De bijtelling wordt er vervolgens weer van afgetrokken. Je namelijk al belasting    over de bijtelling betaald voor service, verzekering en inclusief bijtelling.

- Het resultaat is het verschil in nettoloon en wat de maandelijkse netto kostne zijn voor jouw leasefiets.

 

Calculator

Juice Lubes Scrub and Buff pack

  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar e-bike fabrieksgarantie
  • Service op 90 locaties of aan huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar e-bike fabrieksgarantie
  • Service op 90 locaties of aan huis

Productomschrijving

Productomschrijving

De Juice Lubes Scrub and Buff pack biedt alles dat jij nodig hebt om je e-bike zelf goed te onderhouden. Met een e-bike is het extra belangrijk deze goed te onderhouden. Dit doordat je vaak consistent 25km/u rijdt, hierdoor slijten onderdelen zoals je ketting net wat sneller waardoor hier op lange termijn meer onderhoudskosten bij komen kijken. Met dit alles in één onderhoudspakket van Juice Lubes verricht je zelf gemakkelijk onderhoud aan snel slijtende onderdelen. En dit ook nog eens zonder je handen vies te maken!

Juice Lubes Scrub and Buff pack

Dit onderhoudspakket van Juice Lubes bestaat uit de volgende reinigingsmiddelen: Chain lube, dirt juice, super dirt juice, frame juice en als laatst een no hands chain cleaner waarmee je je ketting reinigt zonder je handen vies te maken.

Juice Lubes Chain Lube - Dit smeermiddel graaft zich diep in de ketting om zo roest en vuil tussen de kettingschakels te bestrijden. Hierdoor gaat de ketting langer mee en blijf je langer soepel schakelen.

Juice Lubes dirt juice - Reinig je fiets met deze krachtige dirt juice. De spray is vriendelijk tegen verf maar wreed tegen modder. Het enige wat je hoeft te doen is de dirt juice aan te brengen op het frame en vervolgens het vuil met een doek weg te vegen. Naast zijn snel reinigende functie werkt deze spray ook als ontvetter en laat een mooie glans achter op de lak / verf.

Juice Lubes super dirt juice - Gebruik de super dirt juice als hardnekkige ontvetter om vet en roet uit te bannen en nieuw leven te blazen in kapotte stukjes en je e-bike weer glanzend te maken. Verdun het in een verhouding van 9:1 met water en het verandert op magische wijze in een snelle, krachtige, ontzettend voordelige modder afstotende bike wash

Juice Lubes frame juice - Deze frame juice is ideaal om aan te brengen na een modderige rit. De spray verwijdert modder en laat het frame weer glimmen na het aanbrengen. Ook werkt de spray als krachtveld tegen modder na het aanbrengen en voorkomt zo modder aanslag in jouw volgende rit.

Juice Lubes no hands chain cleaner - zie hoe je ketting in een paar draaien van de cranks verandert van gruwelijk naar glorieus. Het gebruik is makkelijk, zet de tool op de ketting, draai de cranks, en zie het resultaat!

De Juice Lubes Scrub and Buff pack biedt alles dat jij nodig hebt om je e-bike zelf goed te onderhouden. Met een e-bike is het extra belangrijk deze goed te onderhouden. Dit doordat je vaak consisten...

Specificaties Juice Lubes Scrub and Buff pack

Specificaties

Accessoire:
Onderhoudsproducten
Type serviceproduct:
Onderhoudsets
Specificaties

Algemeen

Meer informatie
Barcode: 5060268050327
Merk: Juice Lubes

Akeneo

Meer informatie
Accessoire: Onderhoudsproducten
Geschikt voor: E-bikes
Type serviceproduct: Onderhoudsets

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review

Schrijf de eerste review over dit product
De inhoud van uw review moet betrekking hebben op het bovenstaande product. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat we uw review niet plaatsen. Reviewbeleid »
Keuzehulp
Producten vergelijken