GMG Yepp Junior Fietsstoeltje

(0) 0 producten gevonden
Yepp Kinderzitje

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

GMG Yepp Junior Fietsstoeltjes

Yepp Junior Fietsstoeltje De GMG Yepp Junior Fietsstoeltjes zijn de ideale kinderzitjes om achterop uw fiets te plaatsen. Met een Yepp Junior kinderzitje, kiest u voor een duurzaam achterzitje. Alle kinderzitjes van GMG Yepp voldoen uiteraard aan de voorgeschreven veiligheidseisen. U kunt uw kind dus veilig meenemen voor een gezellige fietstocht. GMG Yepp kiest voor innovatieve materialen en maakt gebruik van een eigentijds design. De zeer comfortabele kuipstoel is eenvoudig te plaatsen en beschikt over handige veiligheidsriempjes. Kies een van de hippe kleuren en geniet, dankzij een Yepp Junior fietsstoeltje van een rustgevende fietstocht met uw zoon of dochter.

Yepp Mini, Maxi of Junior

GMG Yepp heeft naast de Yepp Junior Fietsstoeltjes, nog twee andere series kinderzitjes. Het verschil tussen deze 3 type kinderzitjes zit het in de maximale draagkracht. Zo kan een Yepp Mini fietsstoeltje een maximaal gewicht van 15 kg dragen, de Yepp Maxi een gewicht van maximaal 22 kilo en de Yepp Junior heeft een maximale draagkracht van 35 kg. Let op: Het Yepp Mini fietsstoeltje is het enige kinderzitje wat als voorzitje op uw stuur geplaatst kan worden. Daarnaast heeft GMG Yepp ook allerlei accessoires die geschikt zijn voor de Yepp Junior. Maak uw kinderzitje daarom compleet met een windscherm, slaaprol of een van de losse onderdelen. Bekijk hieronder het fietsstoeltje wat het best bij u past: