Tweedehands elektrische fietsen

Bij Fietsenwinkel.nl vindt u uitstekende kwaliteit gebruikte elektrische fietsen. Dit zijn geen tweedehands elektrische fietsen, maar modellen die gebruikt zijn als test fietsen of welke retour zijn gestuurd door onze klanten. Kortom, een zo goed als nieuw tweedehands e-bike, voor een extra lage prijs! Wij noemen dit op onze website 'tweedekansjes'.

Garantie op tweedehands e-bikes

Een nadeel bij het aanschaffen van een tweedehands elektrische fiets is dat u uw recht op garantie verliest. Sommige retailers bieden beperkte garantie aan. Maar bij Fietsenwinkel.nl heeft u altijd recht op de standaard fabrieksgarantie. U loopt dus helemaal geen risico bij het aankopen van deze producten.

Technisch gecontroleerd

Bij de aanschaf van een tweedehands elektrische fiets is normaal de kans groot dat u tegen een technisch mankement aanloopt. Ook is vaak de accu al een paar jaar gebruikt waardoor de actieradius erg tegenvalt. Bij onze Tweedekansjes is hier echter geen sprake van omdat deze fietsen in de meeste gevallen alleen maar gebruikt zijn voor korte testritjes van enkele kilometers.

De beste service

Een ander groot verschil tussen een normale tweedehands e-bike en onze tweedekansjes is dat u een servicepakket kunt aanschaffen zodat er bij het ontstaan van problemen de fiets helemaal wordt naar nagekeken door onze ervaren monteurs.

Kortom, in plaats van een tweedehands elektrische fiets kunt u beter een Tweedekansje scoren!

Alle E-bike Tweedekansjes

Lees meer over Tweedekansjes

Producten vergelijken