Sportieve Fietstassen

(7) 7 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon gratis terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
36 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Sportieve fietstassen

Met het ruime assortiment aan fietstassen op Fietsenwinkel.nl is het lastig de juiste fietstas te vinden. Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de meest sportieve fietstassen. Behalve dat deze fietstassen er sportief uit zien, zijn ze erg licht. Zo'n lichtgewichte tas maakt een sportief ritje namelijk wel zo aangenaam. Dankzij een sportieve fietstas kunt u optimaal genieten van uw heerlijke fietstocht.

Beoordeling en prijzen sportieve fietstassen

De sportieve fietstassen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2, gebaseerd op 26 klantbeoordelingen. De prijzen van sportieve fietstassen variëren van €39.95 tot €149.95.