Speed Pedelec Demo dagen

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli organiseren wij Speed Pedelec Demo Dagen bij onze Megastore in Utrecht. Een grote vloot aan testmodellen zal buiten klaar staan om uitgebreid te testen door industriegebied Lage Weide. Onze beste speed pedelec specialisten en vertegenwoordigers van onze leveranciers zijn aanwezig voor persoonlijk advies. De nieuwste speed pedelecs zijn aanwezig, zoals de recent gelanceerde Stromer ST3 Pinion en de Klever N Roque. Een ruime collectie is direct uit voorraad mee te nemen én er geldt op veel modellen een exclusieve Demo Dagen korting!

 • Probeer 20 verschillende speed pedelecs
 • Met A-merken als Stromer, Klever, QWIC & Giant
 • Buiten én binnen proefrijden
 • Exclusieve Demo Dagen kortingen
 • Uitleg van onze beste speed pedelec specialisten
 • Veel modellen direct uit voorraad leverbaar

Bezoek onze Megastore Utrecht

Kom 1 & 2 juli langs en ervaar de nieuwste modellen!

Bekijk alle speed pedelecs

Megastore Utrecht - De grootste speed pedelec winkel van Nederland!

Onze Megastore in Utrecht is met een collectie van 100 speed pedelecs van 5 merken de grootste speed pedelec winkel van Nederland!

Wij adviseren bij de aanschaf van een speed pedelec altijd om verschillende merken en motorsystemen uit te proberen. Het is belangrijk om u goed te laten informeren, en te ontdekken wat voor u belangrijk is in een speed pedelec. Al onze speed pedelecs zijn binnen op onze 400m indoor testbaan én buiten op de weg te proberen.

Ook voor al het onderhoud kunt u terecht bij onze Megastore, onze monteurs zijn specifiek opgeleid in de nieuwste speed pedelec technologieën.

<p>Megastore Utrecht - De grootste speed pedelec winkel van Nederland!</p>

Wat is een speed pedelec?

Wat is een speed pedelec?

Een speed pedelec (ook wel high speed e-bike of e-speed genoemd) is een sportieve e-bike waarmee je wel tot 45 km per uur kunt rijden. Even vergelijken: een normale elektrische fiets ondersteunt tot maximaal 25 km per uur! Volgens de wet valt de speed pedelec onder de bromfietsen: daarom moet zowel de fiets als de rijder aan speciale regels voldoen. Waar moet u op letten?

 • U bent ≥16 jaar
 • U heeft een bromfiets- of autorijbewijs
 • Draag een goedgekeurde helm
 • Houd u aan de maximale snelheid!
 • Het kenteken is verplicht
 • Sluit een WA-verzekering af
Bekijk alle speed pedelecs

Speed pedelecs in Nederland of België - Waar moet u op letten?

Speed pedelecs in Nederland of België - Waar moet u op letten?

Bij Fietsenwinkel.nl kunnen zowel Nederlandse als Belgische klanten een speed pedelec aanschaffen. Het afleverproces verloopt wel anders. Speed pedelecs voor Nederlandse klanten leveren wij altijd af in de winkel, waar de speed pedelec op naam gezet wordt en een kenteken krijgt. Voor Belgische klanten geldt dat de speed pedelec thuis geleverd kan worden óf opgehaald kan worden in onze winkels, bijvoorbeeld in Tilburg, Eindhoven of Rotterdam. Daarna moet u zelf de speed pedelec invoeren in België.

Zorg dat u goed geïnformeerd bent over de regelgeving omtrent speed pedelecs in uw land!

Lees meer over de regelgeving voor speed pedelecs

Veelgestelde vragen

Is het registeren voor het evenement verplicht?

Het plannen van een proefrit of het registreren voor het evenement is niet verplicht. We vragen u dit liever wel te doen zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Tijdens het evenement zijn onze speed pedelec specialisten en partners aanwezig, we willen graag iedereen zo goed mogelijk op weg helpen en met uw registratie draagt u daar aan bij. Daarnaast kunnen we u tijdig informeren bij wijzigingen aan het evenement.

Wanneer is het evenement?

De Speed Pedelec Demo Dagen vinden plaats op 1 en 2 juli, tussen 10:00u en 17:00u.

Waar zijn de Speed Pedelec Demo Dagen?

De Speed Pedelec Demo Dagen vinden plaats bij Fietsenwinkel.nl Utrecht, onze e-bike megastore heeft ruime gelegenheid om zowel binnen als buiten de verschillende speed pedelecs van de diverse bekende merken te proberen.

Is er parkeergelegenheid bij het evenement?

Ja, er is parkeergelegenheid rondom de vestiging en in de straat. U kunt gratis parkeren voor de deur en naast het pand of in de straat.

Kunnen de speed pedelecs direct meegenomen worden?

Bent u een inwoner in Nederland, dan is het mogelijk om tijdens de Demo Dagen uw speed pedelec aankoop direct meenemen.

Bent u inwonend in België? Ook dan is het mogelijk om een speed pedelec direct meenemen. Let wel op, voor België geldt er andere wet- en regelgeving omtrent high speed bikes. Wanneer u de speed pedelec direct wilt meenemen, vragen we u hier voor het evenement over te informeren zodat we deze fiets voor u klaar hebben staan. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)36 303 13 89. Doet u dit niet, dan kunnen we niet de garantie geven dat u direct een e-bike mee naar huis kunt nemen.

Veelgestelde vragen

Producten vergelijken