Sparta Pick-Up

(37) 37 producten gevonden

De originele en meestverkochte oer-Hollandse transportfiets. Met de Sparta Pick-Up vervoer je jezelf geheel in style en je kunt er overal mee aankomen. En als het nodig is neemt u al uw spullen mee op de voordrager.

Sparta Pick-Up Video

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Bekijk ze hier.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4

Met de Pick-Up’s steekt Sparta de ouderwetse transportfietsen in een heel modern jasje! U heeft de keuze uit veel verschillende modellen en kleuren. Zo kiest u dus altijd een Sparta Pick-Up die precies bij uw persoonlijke stijl past!

Sparta Pick-Up kleuren

Zoekt u bijvoorbeeld een Sparta Pick-Up met veel of weinig versnellingen? U kunt kiezen uit modellen met 3, 5 of geen versnellingen. Daarnaast heeft u bij alle types Sparta Pick-Up de keuze uit een bonte verzameling van kleuren. Is PauwBlauw of RobijnRood meer naar uw smaak? U kunt het zich zo gek niet bedenken of de kleur zit er tussen! U geniet bovendien altijd van Sparta’s jarenlange ervaring op het gebied van fietsen.

Kijk dus snel hieronder om te zien welke Sparta Pick-Up bij u past. Ook kunt u, als de tochten wat langer zijn of als u gewoon behoefte heeft aan een duwtje in de rug, eens kijken bij de Sparta elektrische fietsen, want ook daar zit de Pick-Up tussen!

Sparta Pick-up kopen?

U kunt de Sparta Pick-Up natuurlijk gewoon online kopen. Bij ons heeft u de Sparta Pick-Up, dankzij onze laagste prijsgarantie, gegarandeerd voor de laagste prijs in huis. Daarnaast bieden we u gewoon alle nodige service en houden we u op de hoogte als u fiets onderhoud nodig heeft. Kortom een fiets online kopen is absoluut een goede keuze tegenwoordig!

Sparta Pick-Up reviews

De Sparta Pick-up fietsen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3, gebaseerd op 513 klantbeoordelingen. De prijzen van de fietsen uit de Pick-Up serie variëren van €319.00 tot €599.00.