Sparta ION

(9) 9 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
37 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Sparta elektrische fietsen met een ION motor

Van de grote collectie elektrische fietsen van Sparta zijn de Sparta ION elektrische modellen het meest geavanceerd. Denk hierbij aan de krachtigste motor-technologieën en de beste combinatie van comfort en gebruiksgemak! In de Sparta ION serie zelf zijn er ook weer veel verschillende keuzes te maken.

ION voorwielmotor

De meeste modellen in de Sparta ION serie beschikken over een uitneembare accu en een sterke voorwielmotor. Door deze locatie van de accu en de motor is er nog genoeg ruimte voor een naafversnelling. Dankzij de accukeuze kunt u de fiets precies aanpassen aan uw eigen wensen en heeft u ook nog eens de prijs in eigen hand. Een voorbeeld van een Sparta elektrische fiets met een ION voorwielmotor is de Sparta F8i.

ION middenmotor

De ION middenmotor is een nieuwe technologie binnen de elektrische fietsen collectie van Sparta. Hiermee geniet u van het natuurlijke comfort van een middenmotor, maar dan wel zonder storend bijgeluid! De meeste middenmotoren producen aardig wat bijgeluid, maar bij de Sparta ION middenmotoren is dit niet het geval. Zo kunt u ongestoord genieten van uw fietsrit! Voorbeelden van een Sparta elektrische fiets met een ION middenmotor zijn de Sparta M8i LTD en de Sparta M10i LTD.

ION achterwielmotor

De ION achterwielmotor is een vertrouwde technologie binnen de collectie van Sparta. De ION achterwielmotor is lekker krachtig en voorziet u tijdens de rit van een prettig duwtje in de rug. Deze modellen zijn vaak wat sportiever uitgerust en ontworpen. Zo heeft de R10i derailleurversnellingen, 10 om precies te zijn en kunt u met de R20i kiezen uit wel 20 versnellingen! Daarnaast bestaat er ook nog de Sparta R10Ti: een sportief model met de accu onzichtbaar verwerkt in het frame.

Sparta ION accu's

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets van Sparta met een ION motor, kunt u altijd uit diverse accu's kiezen. Zo kunt u zelf de actieradius van uw fiets bepalen en tegelijkertijd ook de prijs. Hartstikke handig!

Bent u toch op zoek naar een elektrische fiets van een ander merk? Dat kan uiteraard ook!