Shimano Deore

(0) 0 producten gevonden

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

De Shimano Deore schakelset is ontwikkeld voor de mountainbikes en staat bekend om zijn uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Het is dan ook de meest voorkomende schakelgroep onder (licht) ervaren mountainbikers. Niet alleen door zijn degelijke kwaliteit is de Shimano Deore populair, maar ook door zijn brede inzetbaarheid. Zo is de Deore schakelgroep geschikt voor vele verschillende type mountainbikes en vele verschillende rijstijlen. Of het nu gaat om cross-country, trail, hardtail of full-suspension mountainbikes, de Shimano Deore schakelset is de ideale set voor iedere mountainbiker. Het combineert een top kwaliteit met een hoge duurzaamheid. Ben je een beginnende racefietser en op zoek naar een simpele schakelgroep, dan is de Shimano Alivio een juiste keuze.

Shimano Deore XT

Net wat luxer dan de Shimano Deore groep is de Shimano XT schakelset (ook wel de Shimano Deore XT schakelset genoemd). Onder de Shimano mountainbike schakelset is de XT schakelgroep de beste schakelset op het gebied van kwaliteit, na de XTR schakelset. Hierdoor is de XT groep erg populair onder ervaren mountainbikers, die regelmatig ruigere en langere trails aangaan met hun mountainbike.

Shimano Deore afstellen

Om de juiste schakelprestaties te behouden voor je mountainbike, is het belangrijk dat je de Shimano Deore (XT) schakelset. Het kan namelijk gebeuren dat de verschillende derailleurs niet meer goed onder het juiste tandwiel staan, nadat je de fiets langere tijd hebt gebruikt. Daarnaast is het altijd goed om de diverse componenten van je mountainbike goed schoon te houden, zodat deze langere tijd meegaan!