Shimano Alivio

(0) 0 producten gevonden

Voor de door u gekozen categorie of filtercombinatie hebben wij helaas geen producten gevonden. Probeer uw filtering minder specifiek te maken of kies één van de hoofdcategorieën in het hoofdmenu om opnieuw te beginnen.

Shimano Alivio, de afmontage voor recreanten

De Shimano Alivio groep is een van de meest gebruikte schakelgroepen onder mountainbikers. Dit heeft verschillende redenen. De prijs van de Shimano Alivio schakelgroepen is zeer scherp, gezien de Shimano Alivio kwaliteit. Hierdoor kiezen veel recreanten voor deze versnellingsgroep, omdat deze groep ruimschoots aan de verwachtingen voldoet van de beginnende tot ervaren mountainbiker. Wij hebben verschillende fietsen die met deze schakelgroep zijn gemonteerd.

Shimano Alivio afstellen

Zorg er altijd goed voor dat de schakelset van je mountainbike goed is afgesteld. Dit voorkomt dat je ketting gaat aanlopen en dat het schakelen niet soepel verloopt. Een goed afgestelde Shimano Alivio schakelgroep zorgt voor aanzienlijk betere prestaties, waardoor je ook meer uit je mountainbike kunt halen. Let bij het afstellen vooral op de Shimano Alivio derailleur. Deze zorgt ervoor dat de ketting op zijn juiste positie wordt gelegd, op ieder gewenst moment. Naast het afstellen is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je de Alivio schakelset goed schoonhoudt, zodat deze minder aan slijtage onderhevig is.

Wanneer kiezen voor deze groep?

Kies voor deze schakelgroep, wanneer je een beginnende/licht ervaren mountainbiker bent, die toch graag het uiterste uit zijn mountainbike wil halen. De Alivio groep schakelt erg soepel en is goed bestand tegen diverse omstandigheden, zoals bagger, water en zand. Daarnaast is de groep erg betaalbaar, dus heb je al snel een kwalitatief goede mountainbike! Ben je een ervaren mountainbiker die erg prestatiegericht is? Kies dan voor een schakelgroep die net wat meer biedt, zoals de Shimano deore schakelgroep.