Altijd de laagste prijs
87% tevreden klanten in juni
fietsenwinkelElektrische fietsen outlet

Op zoek naar de beste deal voor jouw nieuwe e-bike? Kom dan eens langs bij één van onze E-bike Outlets! Tijdens deze outlets kun je profiteren van stuntprijzen op heel veel e-bikes. Het gaat om oude showroom- en testmodellen die je direct mee kunt nemen! De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% en je krijgt op al deze outlet modellen natuurlijk gewoon de fabrieksgarantie. Outlet e-bikes bij Fietsenwinkel: net zo goed, maar dan een stuk voordeliger!

E-bike outlet bezoeken

De eerstvolgende E-bike Outlet: vrijdag 26 en zaterdag 27 juli. Kom naar onze winkel in:

  • Assen
  • Leuven (BE)

E-bike Outlet Assen

Aan de rand van Assen, vlakbij de GAMMA en de KARWEI, vind je onze winkel met testcenter aan de Zeilmakerstraat 10. Naast een groot assortiment aan e-bikes en (stads)fietsen, kun je in het weekend van 26 en 27 juli ook langskomen voor onze E-bike Outlet. Profiteer van kortingen tot wel 50% op showmodellen en testfietsen!

Route & openingstijden

E-bike Outlet Leuven (BE)

In het Vlaamse Leuven, vlakbij de jachthaven, vind je onze winkel met testcenter aan de Vaartkom 27. Naast een groot assortiment aan e-bikes en (stads)fietsen, kun je in het weekend van 26 en 27 juli ook langskomen voor onze E-bike Outlet. Profiteer van kortingen tot wel 50% op showmodellen en testfietsen!

Route & openingstijden

Producten vergelijken