Maak kennis met ons team!

Even voorstellen

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste en een snelst groeiende spelers in de Europese fietsenindustrie. Maar dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen! Alleen met het beste team boek je grote successen. Met een jong en enthousiast team verkopen wij dagelijks vele fietsen en zorgen we voor massaal fietsplezier. Wie de drijvende krachten achter Fietsenwinkel.nl zijn? Hier heb je de kans om er een aantal te leren kennen...

Max

Regiomanager

Een jong bedrijf met een te gekke crew: dat kenmerkt voor mij Fietsenwinkel.nl. Als regiomanager werk ik samen met de meest enthousiaste winkelmanagers en -medewerkers. Iedere dag zetten wij ons voor de volle 100% in om een winkelbezoek aan Fietsenwinkel.nl zo compleet en prettig mogelijk te maken. Maar pas op: dit enthousiasme werkt aanstekelijk. Toen ik begon bij Fietsenwinkel.nl had ik een oude stationsfiets die ik af en toe gebruikte voor een ritje, inmiddels staat er een glanzende racefiets te stralen in mijn garage!

Jade

Facility Manager

Als Facility Manager is mijn doel iedere dag om te zorgen voor de fijnste werkplek voor mijn collega’s, zodat we ons 100% kunnen richten op de beste service voor onze klanten. Een kapotte verwarming, een nieuwe werkplek die ingericht moet worden, het organiseren van de bedrijfslunch en -borrel: niets is mij te gek. Dit maakt mijn werk lekker afwisselend en zo leer ik iedereen binnen dit bedrijf persoonlijk kennen. Doordat we zo enorm aan het groeien zijn, is dat niet alleen een uitdaging, maar ook een voorrecht!

Noël

Winkelmanager

Bij Fietsenwinkel.nl staat er veel op het spel en is de druk om goed te presteren erg hoog, zeker hier op de winkelvloer! Die druk is niet vervelend, in tegendeel: ik verzin met mijn team regelmatig leuke wedstrijdjes om de hoogste klanttevredenheid te halen. Zo lever je niet alleen de beste service, maar doe je dat ook altijd met een grote glimlach! Het leukste aan werken bij Fietsenwinkel.nl? Het is een snelgroeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden, maar ondanks dat we zo groot zijn voelt het aan als één grote familie!

Miriam

Medewerker Klantenservice

Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk: iedere dag is anders. Het is een snelgroeiend bedrijf en processen veranderen continu. Ik vind het een uitdaging om mee te denken over de processen en deze samen met mijn collega's te verbeteren, zodat iedere klant zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarnaast heerst er een gezellige en informele sfeer: mijn collega´s zijn voor mij een tweede familie geworden. Zeker in een druk hoogseizoen is het belangrijk om met elkaar te ontspannen en te lachen.

Chris

Planner

Mijn dag begint met een lekkere kop koffie om goed uit de startblokken te komen. Dat is nodig, want als Planner ben ik bij veel processen betrokken. Natuurlijk zorgen wij als team ervoor dat klanten op tijd hun nieuwe fiets ontvangen, maar we helpen ook regelmatig regiomanagers en collega’s van de klantenservice uit de brand. Na een mooie, maar hectische werkdag hoort natuurlijk nog een mooi potje poolen of een fijn potje pingpong op niveau!

Kirsten

Inkoper

Ik ben een fiere Belg in een Hollands topbedrijf! Bij Fietsenwinkel.nl beslissen en handelen we in een zeer straf tempo, dat moet ook wel bij zo’n dynamische organisatie. Hier gaan we voor het hoogst haalbare: we rijden niet in de chasse patate, maar altijd in de kopgroep! Dankzij een uitstekend productportfolio en een perfect afgestemde beschikbaarheid van de fietsen lever ik een mooie bijdrage aan het succes van Fietsenwinkel.nl.

Linda

Product Specialist

Zonder ons verkopen we geen fietsen! Ik zorg met mijn collega’s van het content team voor een perfecte presentatie van de producten op onze website. Daarnaast zorgen we voor een soepele uitrol van acties en campagnes, zodat we op de juiste momenten vlammen. Over vlammen gesproken: tijdens de borrels verzorg ik graag de muzikale ondersteuning om de borrel tot een knalfeest te maken. Of het nu house is of hardcore: mijn collega’s staan bekend om de beste dansmoves!

Cor

Manager Finance

Het zorgen voor financiële betrouwbaarheid in zo’n dynamische en groeiende organisatie is een uitdaging die ik als Manager Finance graag aan ga. Je komt veel nieuwe dingen tegen en mijn werkzaamheden zijn erg breed. Daarnaast heb ik een super tof team dat niet aan vooroordelen doet: wij van financiële administratie zijn geen stoffige boekhouders, maar stuk voor stuk jonge en enthousiaste toppers die werken met passie en plezier!

Kelly

UX Designer

Op het hoofdkantoor heb je natuurlijk niet altijd direct klantcontact. Maar als UX Designer ben ik constant bezig met het oplossen van design- en interactievraagstukken. Op die manier sta ik toch heel dicht bij de klant. Het geeft me dan ook een goed gevoel om dagelijks nieuwe raadsels op te lossen en de website mooier en gebruiksvriendelijker te maken. Dat creatieve komt niet alleen tot uiting tijdens werk: ook buiten werktijd ben ik graag bezig met allerlei creatieve dingen, zowel online als offline.

Vincent

Expert Onderhoud & Service

Met mijn achtergrond als fietsenmaker ben ik als Expert Onderhoud & Service helemaal op mijn plek. Ik sta iedere dag klaar om klanten te helpen met technische problemen en daarnaast besteed ik ook veel tijd aan het opleiden van collega’s en servicepartners. Zo kunnen we bij Fietsenwinkel.nl altijd en overal de beste service bieden. Waar ik blij van word? Een tevreden klant, een lekkere werksfeer en natuurlijk vakwerk! Dat heb je hier gelukkig allemaal.

Esther

Manager Klantenservice

Het managen van de Klantenservice bij zo’n ambitieus en snel groeiend bedrijf is een flinke taak, maar wel een enorm interessante taak! Klantcontact is één van de belangrijkste services die wij kunnen bieden: ik zorg ervoor dat wij dat als team zo goed mogelijk kunnen doen. Ik zorg dat mijn team optimaal kan functioneren door het aanleveren van onder andere up-to-date informatie en een fijne werkplek. Alleen op die manier kunnen we de beste service van Nederland bieden!

Peter

Webanalist

Mijn aandeel aan het succes van Fietsenwinkel? Ik zorg voor het optimaliseren en personaliseren van de website, zodat iedereen zo prettig en gemakkelijk mogelijk door onze website kan klikken. Het leukste vind ik om data die zichtbaar wordt een betekenis te geven: cijfers worden omgezet in klantgedrag waardoor mijn collega’s en ik de gebruikservaring kunnen verbeteren. Een ervaring met Fietsenwinkel.nl moet namelijk altijd positief zijn: niet alleen op de winkelvloer, maar zeker ook op onze website.

Nathalie

HR Adviseur

Toen ik op zoek was naar een nieuwe functie kwam ik de vacature van HR adviseur bij Fietsenwinkel.nl tegen. Hoewel ik niet zozeer affiniteit heb met fietsen, leek de functie in een snel groeiende, maar professionele organisatie uitdagend en interessant. En het is nog geen dag tegengevallen. Ik weet het: ‘Work hard, play hard’ klinkt misschien ontzettend cliché, toch kan ik alleen maar beamen dat dit bij Fietsenwinkel.nl zeker van toepassing is.

Maarten

Online Marketeer

Toen ik begon bij Fietsenwinkel.nl bestond het hele e-commerce team uit drie man. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een zeer grote afdeling, waarbij ik me richt op de (online) marketing. Het marketingteam zorgt voor de juiste bezoekers op onze website: iedereen die op zoek is naar een fiets, moet bij ons uitkomen. Iedereen in dit team snapt de ambitie en waar we naartoe willen. We schakelen snel en springen in op kansen en nieuwe ontwikkelingen. Daarom zit ik in het tofste team van Fietsenwinkel.nl!