Altijd de laagste prijs
90% tevreden klanten in november
fietsenwinkel

E-bike Outlet winkel in Valkenswaard

In hartje Valkenswaard vind je onze E-bike Outlet met testcenter aan de Corridor. Kom eens langs: wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de e-bike expert alle tijd voor je heeft.

Plan een proefrit in

E-bikes

In onze fietsenwinkel in Valkenswaard staan allerlei verschillende soorten outlet e-bikes voor je klaar. Oude showroommodellen en testmodellen die je voor een stuntprijs mee naar huis kunt nemen. Of je nu op zoek bent naar een e-bike met middenmotor of juist een voorwielmotor: in de E-bike Outlet in Valkenswaard vind je ongetwijfeld waar je naar op zoek bent. E-bikes met verschillende motorsystemen zoals Bosch, Bafang en Shimano Steps: je kunt ze allemaal uitproberen! Kom je langs?

Kortingen tot wel 50%

In deze Outlet kun je profiteren van stuntprijzen op heel veel e-bikes. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50% en je krijgt op al deze outlet modellen natuurlijk gewoon de fabrieksgarantie. En het mooiste is: je kunt je nieuwe e-bike dus meteen mee naar huis nemen! Outlet e-bikes bij Fietsenwinkel: net zo goed, maar dan een stuk voordeliger!

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Valkenswaard staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Op zoek naar splinternieuwe modellen?

Onze winkel in Valkenswaard is een speciale E-bike Outlet, maar natuurlijk hebben wij ook winkels met splinternieuwe modellen (elektrisch en niet-elektrisch)!

  • Op zoek naar een e-bike of stadsfiets? Kom dan naar onze winkels in Eindhoven, Tilburg of Venlo.
  • Op zoek naar een sportieve fiets? Kom dan naar onze gespecialiseerde sportieve winkel in Tilburg.

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken