fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam Oost

In Amsterdam Oost, op steenworp afstand van het Park Frankendael, vind je onze winkel met testcenter aan de Helmholzstraat. Kom eens langs: wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

Gespecialiseerd in sportfietsen

Deze winkel in Amsterdam is gespecialiseerd in sportfietsen! In deze winkel kun je de specialisten (en tegelijk ook liefhebbers) alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Amateur of prof: in deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets tussen en het mooiste is: je kunt ze allemaal proberen! Daarnaast hebben we ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt.

E-bikes & stadsfietsen

Ben je op zoek naar een e-bike of stadsfiets? Kom dan naar onze winkel in Amsterdam Sloterdijk! Daar staat een groot assortiment voor je klaar om te testen.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Amsterdam staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets of e-bike af
  • Volop parkeergelegenheid

Een nieuwe look

Je kunt het niet gemist hebben: onze website is compleet vernieuwd! Maar ook onze winkels krijgen een hele nieuwe look en we zijn hard bezig om ze allemaal te verbouwen.

Benieuwd wat we allemaal doen tijdens zo’n verbouwing? Bekijk de video!

Bekijk al onze winkels