Altijd de laagste prijs
87% tevreden klanten in juni
fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Amsterdam Oost

In Amsterdam Oost, op steenworp afstand van het Park Frankendael, vind je onze winkel met testcenter aan de Helmholzstraat. Kom eens langs: wij zetten de koffie alvast voor je klaar. Plan hier meteen een proefrit in, dan weet je 100% zeker dat de expert alle tijd voor je heeft.

E-bikes

In onze fietsenwinkel in Amsterdam-Oost vind je een ruim assortiment e-bikes, van meerdere merken en motorsystemen zoals Bosch en Bafang. Kom langs en test uiteenlopende e-bikes! Ben je op zoek naar ons allerbreedste assortiment e-bikes en (stads)fietsen? Kom dan naar onze flagshipstore in Amsterdam Sloterdijk. Daar vind je ongetwijfeld precies wat je zoekt!

Gespecialiseerd in sportfietsen

Deze winkel in Amsterdam is naast e-bikes ook gespecialiseerd in sportfietsen! In deze winkel kun je de specialisten (en tegelijk ook liefhebbers) alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Amateur of prof: in deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets tussen en het mooiste is: je kunt ze allemaal proberen! Daarnaast hebben we ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt.

Fiets-servicepunt

In onze winkel in Amsterdam staat het Fiets-servicepunt voor je klaar voor onderhoud en service. De ervaren monteurs verstaan hun vak en houden (of brengen) jouw fiets in topconditie.

Kom langs!

  • Vrijblijvend proefrijden: je zit nergens aan vast
  • In deze winkel kun je alleen pinnen
  • Haal hier jouw nieuwe fiets of e-bike af
  • Volop parkeergelegenheid

Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken