fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl in Almere

In Almere-Buiten bevindt zich onze e-bike winkel aan de Oliemolenstraat. Onze winkel in Almere biedt circa 300m2 aan e-bikes, en huisvest ook liefst 3 fietsmonteurs.

Ons vaste team Almere bestaat uit Koen, Bradley, Tyrone, Jan en Valentin, en staat doorgaans 5 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als de meeste van onze andere winkels, is winkel Almere echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. De volledige winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van veel verschillende merken als Giant, Cortina, Brinckers, Victesse en Moustache. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u) van onder meer Stromer. Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Op zoek naar een stadsfiets, racefiets of mountainbike?

Onze winkel in Almere heeft géén stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes in de collectie, alleen e-bikes. Voor deze types fietsen kunt u wel terecht in onze winkels in Utrecht en Zwolle.

Service & reparaties

In de winkel in Almere staan monteurs Jan en Valentin voor u klaar. Bij hen kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!

De 4 beloftes van onze e-bike winkels

Voor onze e-bike winkels hanteren wij 4 beloftes. Daarmee zorgen we dat u keuze heeft uit een breed assortiment, en daarop altijd de laagste prijs betaalt! Dat is het voordeel van de grootste e-bike specialist van Nederland!


Bekijk al onze winkels

Producten vergelijken