• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel

Onze winkels zijn open op afspraak! Lees meer > | Plan een proefrit in

Fietsenwinkel.nl in Almere

In Almere-Buiten bevindt zich onze e-bike winkel aan de Oliemolenstraat. Onze winkel in Almere biedt circa 300m2 aan e-bikes en een werkplaats voor monteurs.

Ons vaste team in Almere bestaat uit Koen, Tyrone, Dion, Valentin en Vicenzo, en staat doorgaans 6 dagen per week voor u klaar voor verkoop én service. U kunt een proefrit inplannen bij één van de collega’s, dan zorgen zij ervoor dat de koffie voor u klaar staat.

Gespecialiseerd in e-bikes

Net als de meeste van onze andere winkels, is winkel Almere echt gespecialiseerd in elektrische fietsen. De volledige winkelcollectie bestaat uit e-bikes, van veel verschillende merken als Giant, Cortina, Brinckers, Victesse en Moustache. Naast reguliere e-bikes (ondersteuning tot 25 km/u) heeft de winkel ook een ruime collectie speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u) van onder meer Stromer. Ook bieden wij in de winkel een ruime collectie passende accessoires voor e-bikes.

Service & reparaties

In de winkel in Almere staat monteur Valentin voor u klaar. Bij hem kunt u altijd terecht voor service en reparaties. Want ook na aankoop zorgen we goed voor uw fiets!


Bekijk al onze winkels

E-bike specialist
Almere


Producten vergelijken