Koersfietsen

(2) 2 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Koersfietsen

Krijgt u bij het zien van alle koersen op tv ook de kriebels in de benen om gelijk de weg op te gaan koersen? Wilt u een nieuwe koersfiets aanschaffen? België is bij uitstek een echt koersfietsland. De koersfiets wordt ook steeds populairder en meerdere mensen schaffen er één aan. Of dit nu is om lekker lange koerstochten te maken of voor korte ritjes; op Fietsenwinkel.nl kunt u uit een breed assortiment koersfietsen kiezen en uw geschikte fiets vinden!

Koersfiets kopen?

Een koersfiets koopt u niet zomaar, u doet er goed aan om u in te laten lichten. Een koersfiets heeft veel verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Op die manier kunt u een fiets kiezen die helemaal aansluit bij uw wensen. Zaken waarmee rekening gehouden moet worden zijn: Versnellingen, remmen, crankstel, banden en framemateriaal. Op Fietsenwinkel.nl kunt u zich prima oriënteren en de geschikte fiets uitkiezen. Wilt u hier ondersteuning bij? Dat kan door contact op te nemen via onze klantenservice! Zij zijn zowel telefonisch, als per chat en email te bereiken en helpen u graag bij uw keuze. De framemaat van uw koersfiets kunt u gemakkelijk online bepalen via onze tool, u hoeft alleen uw lichaamslengte in te vullen. Van te voren kunt u wellicht alvast een kijkje nemen bij een aantal van de volgende merken:

Heeft u trouwens de Giant Avail gezien? Deze koersfiets is speciaal voor vrouwen ontworpen! 

Goedkope koersfietsen

Bij ons vindt u een grote variëteit aan koersfietsen en racefietsen voor ieder budget. Voor ruim onder de €500,- koopt u nu al een complete koersfiets. Een goedkope koersfiets is prima als u wilt beginnen met koersfietsen. Een instapmodel van een een goed merk gaat ook gewoon jaren mee!

Wilt u toch liever een overzicht van sportieve fietsen? Kijk dan op onze sportieve fietsen pagina!