• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Uitzonderingen garantie

Alle informatie en voorwaarden hieronder gelden uitsluitend voor de fabrieksgarantie.

Als u bij ons een fiets koopt, krijgt u, net als bij uw lokale fietsenmaker, de volledige fabrieksgarantie. Onder garantie vallen alleen defecten die veroorzaakt zijn door een productiefout.

Wat valt nooit binnen de garantie?

  • Waterschade aan accu en display
  • Schade aan onderdelen die gevoelig zijn (zoals banden, fietsketting, tandwielen, remblokken, kabels)
  • Val- en stootschade

Waterschade (aan o.a. accu/display/motor)

Waterschade bij elektrische onderdelen valt niet onder garantie dit omdat deze onderdelen zijn gemaakt om spatwaterdicht te zijn. Waterschade voorkomen? Gebruik dan beschermhoesjes voor accu en display of zet uw fiets overdekt weg.

Fietsbanden (binnen- en buitenbanden)

Binnenbanden, buitenbanden (en ook anti-lekbanden) vallen nooit onder de garantie. Ook daarmee kunt u dus wel eens lekrijden! Iets anders wat u na verloop van tijd kunt tegenkomen zijn scheurtjes in uw banden. Scheurtjes zijn normaal als een band wat ouder wordt en vormen geen gevaar: het is geen teken dat de band direct vervangen moet worden. Mocht u de banden toch willen vervangen kunt u dit bij een lokale fietsenmaker doen gezien er geen garantie is op banden.

Val- en stootschade aan uw fiets

Bent u gevallen met de fiets? Of bent u ergens tegenaan gereden? Helaas, dit valt ook niet binnen de garantie. Ook niet een eventuele frame- of vorkbreuk die daardoor is ontstaan. Hopelijk valt de schade aan u en de fiets mee, maar dit kunt u helaas niet verhalen op de garantie.

Producten vergelijken