E-Bike Outlet 10-daagse: van 9 t/m 18 juni in onze Megastore Utrecht! Meer info »

Inloggen op mijn.fietsenwinkel.nl

Op mijn.fietsenwinkel.nl kunt u inloggen met uw ordernummer en e-mailadres. In die omgeving heeft u alles direct bij de hand en kunt u zelf van alles regelen:

  • Uw orderstatus bekijken
  • Een fietsverzekering aanvragen
  • Een reparatie aanvragen (of garantiegeval melden)

Login op mijn.fietsenwinkel.nl

Uw orderstatus bekijken

Net een nieuwe fiets besteld? Als u inlogt op mijn.fietsenwinkel.nl kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is. Zo ziet u uw besteloverzicht en wanneer we uw bestelling klaar maken om te verzenden. Super handig, zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Een fietsverzekering aanvragen

Tot 14 dagen na aankoop van uw fiets kunt u nog een fietsverzekering aanvragen. Ook dat doet u gemakkelijk via mijn.fietsenwinkel.nl. Vraag uw verzekering aan en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag! Via e-mail krijgt u dan uw verzekeringspolis binnen: hoe makkelijk is dat? Meer informatie over fietsverzekeringen? Klik hier.

Een reparatie aanvragen (of garantiegeval melden)

Het scenario waar u niet aan wilt denken: uw fiets gaat kapot. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets stuk gaat aan uw fiets. Geen probleem, want via mijn.fietsenwinkel.nl heeft u uw reparatie zo aangevraagd! Ook als u denkt dat u te maken hebt met een garantiegeval, kunt u daar terecht. Vul uw aanvraag in en wij nemen binnen 4 werkdagen contact met u op om uw te vertellen hoe en waar we uw fiets gaan (of laten) repareren.

Login op mijn.fietsenwinkel.nl

Producten vergelijken