Inloggen op mijn.fietsenwinkel.nl

Op mijn.fietsenwinkel.nl kun je inloggen met je ordernummer en e-mailadres. In die omgeving heb je alles direct bij de hand en kun je zelf van alles regelen:

  • Je orderstatus bekijken
  • Een fietsverzekering aanvragen
  • Een reparatie aanvragen (of garantiegeval melden)

Login op mijn.fietsenwinkel.nl

Je orderstatus bekijken

Net een nieuwe fiets besteld? Als je inlogt op mijn.fietsenwinkel.nl kun je precies zien wat de status van jouw bestelling is. Zo zie je je besteloverzicht en wanneer we jouw bestelling klaar maken om te verzenden. Super handig, zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Een fietsverzekering aanvragen

Tot 14 dagen na aankoop van je fiets kun je nog een fietsverzekering aanvragen. Ook dat doe je gemakkelijk via mijn.fietsenwinkel.nl. Vraag je verzekering aan en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag! Via e-mail krijg je dan je verzekeringspolis binnen: hoe makkelijk is dat? Meer informatie over fietsverzekeringen? Klik hier.

Een reparatie aanvragen (of garantiegeval melden)

Het scenario waar je niet aan wilt denken: je fiets gaat kapot. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets stuk gaat aan je fiets. Geen probleem, want via mijn.fietsenwinkel.nl heb je je reparatie zo aangevraagd! Ook als je denkt dat je te maken hebt met een garantiegeval, kun je daar terecht. Vul je aanvraag in en wij nemen binnen 4 werkdagen contact met je op om je te vertellen hoe en waar we je fiets gaan (of laten) repareren.

Login op mijn.fietsenwinkel.nl

Producten vergelijken