Gazelle Orange C7

(7) 7 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
34 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Wat kan je verwachten van Gazelle Orange C7?

De gazelle Orange C7 is een productlijn van de Gazelle Orange. Dit is een zeer mooie fiets met een luxe uitstraling. Bij de prachtige afwerking is duidelijk rekening gehouden met zowel functionaliteit als design. Deze stadsfietsen zijn gemaakt voor de fietser die wegligging en comfort belangrijk vinden. En met deze eigenschappen zit het wel goed. Alle technische specificaties zullen we doornemen in dit stuk om u te helpen bij het maken van een juiste keuze. Er zijn zowel elektrische als niet-elektrische varianten van deze Gazelle Orange C7. Voor ieder wat wils dus. Met 7 versnellingen is dit een perfecte all-round fiets. Ideaal voor kleine afstanden naar de supermarkt, maar ook voor een langere rit in de duinen. Op het frame van 23 kg. zit een garantie van 10 jaar. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Wegligging

Zowel de normale als de modellen met motor hebben een zeer goede wegligging. Dit is erg bijzonder want veel elektrische fietsen hebben vaak een mindere wegligging dankzij de zware accu. Bij een Gazelle Orange C7 is de motor echter netjes in het frame weggewerkt. Dit zorgt voor een zwaartepunt dat erg gunstig is. Zodra je op de fiets gaat zitten geeft het gelijk een comfortabel en veilig gevoel. De zadelpen veert mee wat een groot voordeel heeft. Bij plotselinge kuilen of oneffenheden in de weg wordt de klap op gevangen door de vering. Alle modellen zijn zowel voor vlak als heuvelachtig gebied te gebruiken.

Extra's

Naast een zeer mooie kwalitatieve fiets wordt de Orange C7 geleverd met leuke extra's. Een ervan is een fietsdisplay van Bosch. Hiermee kan je bijvoorbeeld de gemiddelde snelheid berekenen maar ook de hoogte, en je afgelegde afstand. Leuk om bij te houden en de fanatieke fietser gebruikt deze cijfers om zich continue mee te verbeteren of het calorieverbruik bij te houden. Deze bevindt zich midden op het stuur waardoor deze handig in gebruik is en makkelijk te bedienen.