• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Gazelle Orange C7

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat kan je verwachten van Gazelle Orange C7?

De gazelle Orange C7 is een productlijn van de Gazelle Orange. Dit is een zeer mooie fiets met een luxe uitstraling. Bij de prachtige afwerking is duidelijk rekening gehouden met zowel functionaliteit als design. Deze stadsfietsen zijn gemaakt voor de fietser die wegligging en comfort belangrijk vinden. En met deze eigenschappen zit het wel goed. Alle technische specificaties zullen we doornemen in dit stuk om u te helpen bij het maken van een juiste keuze. Er zijn zowel elektrische als niet-elektrische varianten van deze Gazelle Orange C7. Voor ieder wat wils dus. Met 7 versnellingen is dit een perfecte all-round fiets. Ideaal voor kleine afstanden naar de supermarkt, maar ook voor een langere rit in de duinen. Op het frame van 23 kg. zit een garantie van 10 jaar. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Wegligging

Zowel de normale als de modellen met motor hebben een zeer goede wegligging. Dit is erg bijzonder want veel elektrische fietsen hebben vaak een mindere wegligging dankzij de zware accu. Bij een Gazelle Orange C7 is de motor echter netjes in het frame weggewerkt. Dit zorgt voor een zwaartepunt dat erg gunstig is. Zodra je op de fiets gaat zitten geeft het gelijk een comfortabel en veilig gevoel. De zadelpen veert mee wat een groot voordeel heeft. Bij plotselinge kuilen of oneffenheden in de weg wordt de klap op gevangen door de vering. Alle modellen zijn zowel voor vlak als heuvelachtig gebied te gebruiken.

Extra's

Naast een zeer mooie kwalitatieve fiets wordt de Orange C7 geleverd met leuke extra's. Een ervan is een fietsdisplay van Bosch. Hiermee kan je bijvoorbeeld de gemiddelde snelheid berekenen maar ook de hoogte, en je afgelegde afstand. Leuk om bij te houden en de fanatieke fietser gebruikt deze cijfers om zich continue mee te verbeteren of het calorieverbruik bij te houden. Deze bevindt zich midden op het stuur waardoor deze handig in gebruik is en makkelijk te bedienen.

Producten vergelijken