Gazelle Miss Grace (10)

(10) 10 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
18 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Oh la la, u zoekt een stevige transportfiets die er ook nog eens zeer charmant uitziet? U hoeft dan niet veel verder te zoeken dan de Gazelle Miss Grace serie! Naast het elegante voorkomen blinken de Miss Grace’s namelijk ook uit in comfort en gebruik.

Gazelle Miss Grace; allemans vriend

Zo kunt u met de stevige voordrager gemakkelijk een gewicht tot wel 15 kg meenemen op uw fietstochten. Dit betekent dat u niet langer gevaarlijk hoeft te slingeren met tassen die aan het stuur hangen! Daarnaast kunt u bij de Gazelle Miss Grace serie kiezen zelf bepalen hoe gemakkelijk u weg wilt fietsen. Gaat u voor de Miss Grace met 3 versnellingen of met 7? Ook voor een Gazelle Miss Grace met trapondersteuning kunt u hier terecht!

Deze elegante transportfietsen van Gazelle zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren. Kijk dus snel hieronder verder naar alle modellen en laat u verleiden door de charme waar de Gazelle Miss Grace zo bekend om staat!

Wil u een andere transportfiets van Gazelle zien? Kijk dan dan in het overzicht voor een Gazelle transportfiets.