Gazelle Goldline

(13) 13 producten gevonden

Helaas, de fiets is niet meer beschikbaar! Bekijk hieronder ons alternatieve aanbod of gebruik de keuzehulp om een geschikte fiets te vinden.

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
34 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Gazelle Goldline

De Gazelle Goldline is een fietsenserie die je op Fietsenwinkel.nl niet kunt kopen. Gazelle heeft ervoor gekozen om de Goldline modellen via een beperkt dealernetwerk te verkopen. Daarnaast worden deze modellen momenteel niet meer door Gazelle geproduceerd. De Gazelle Goldline komt in verschillende modellen: als elektrische fiets, als sportieve fiets en als comfortabele stadsfiets. Kenmerkend voor de Goldline modellen is dat zij erg laag in gewicht zijn en dat ze zeer fraai zijn afgewerkt. Maar binnen de collectie van Gazelle vind je nog vele andere modellen, die niet onder doen voor de Gazelle Goldline.

Gazelle Goldline elektrische fiets alternatieven

De Gazelle Goldline elektrische fiets is een fraaie e-bike om te zien met goede prestaties. Gazelle heeft diverse vergelijkbare modellen in de collectie. Als je op zoek bent naar de Gazelle Goldline e-bike dan zal bijvoorbeeld het volgende model jou vast ook bevallen:

Gazelle Goldline sportieve fiets alternatieven

De Gazelle Goldline sportieve fiets is een fiets waar je alle terreinen met gemak mee kunt bedwingen. Derailleurversnellingen en een licht gewicht: deze fietsen zijn gemaakt voor lange toertochten en fietsvakanties. Gazelle heeft diverse vergelijkbare modellen in de collectie. Als je op zoek bent naar de Gazelle Goldline sportieve fiets, dan zullen bijvoorbeeld de volgende modellen je vast ook bevallen:

Gazelle Goldline stadsfiets alternatieven

De Gazelle Goldline stadsfiets is een comfortabele en luxe uitgeruste fiets, perfect voor uw dagelijkse ritjes (en daar voorbij). Dankzij de vering zijn deze fietsen erg comfortabel en doordat de fietsen uitgerust zijn met een naafversnelling, zijn ze lekker onderhoudsarm. Gazelle heeft diverse vergelijkbare modellen in de collectie. Als je op zoek bent naar de Gazelle Goldline stadsfiets dan zullen de volgende modellen je vast ook bevallen: