Fietszadels

(9) 9 producten gevonden
Accessoires Opruiming

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon gratis terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
31 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

 

Nieuw fietszadel nodig?

Fietsen zijn standaard vaak voorzien van een basiskwaliteit zadel. Door een beter zadel te kopen verhoogt u het comfort aanzienlijk. Zadels zijn er in alle soorten en maten. Bij  Fietsenwinkel.nl kunt u kiezen uit verschillende merken en toepassingen. Zit u rechtop, dan wordt de achterkant van het zadel meer belast en zal het zadel ook breder zijn. Daarnaast hebben luxere fietszadels vaak ook dempers op de achterzijde. Soms met veren, soms met elastomeer bollen. Wanneer u een wat sportievere fiets heeft zoals een hybride fiets of een toerfiets dan zit u wat verder naar voren op het zadel en zal het zadel ook wat smaller zijn. Bij racefietsen en mountainbikes is dat nog wat extremer en is ook het gewicht een belangrijke factor. Fietsenwinkel.nl heeft fietszadels van mooie merken als Selle Royal, Lepper, XLC en Fizik. Natuurlijk hebben we ook nog vele andere onderdelen in het aanbod.

Zadelpijn?

Fietsen moet leuk zijn en blijven! Zit u niet lekker op uw fiets, begin dan met een goed zadel! Door een bij uw zithouding en lichaamsbouw passend zadel te kopen zit u veel lekkerder en kunt u weer genieten van uw fietstochtjes. Door vaker te fietsen zal uw lichaam ook wennen aan de beweging. Dit noemt men ook wel "zitvlees kweken". Een goed zadel en een beetje ervaring op de fiets moeten voldoende zijn voor een plezierige rit. U kunt eenvoudig het zadel kiezen voor uw toepassing, zo koopt u snel en veilig een nieuw zadel bij Fietsenwinkel.nl.