Zadelpennen (17)

(17) 17 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
29 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

 

Nieuwe zadelpen nodig?

Toch maar een geveerde zadelpen op uw fiets zetten? Eigenlijk een eenvoudig klusje en gemakkelijk online te bestellen! De diameter kunt u eenvoudig aflezen op uw oude zadelpen en de lengte idem dito. Naast de maat is ook het soort zadelbevestiging relevant. Zo zijn er zadelpennen met een klem of strop er reeds op, maar er zijn ook zogenaamde kaars modellen waar u een losse zadelpenklem bij nodig heeft. Kijkt u dus voor het bestellen even goed naar wat u exact nodig heeft. Er zijn vele maten en deze passen dus ook niet zomaar. Door uw fiets te voorzien van een geveerde zadelpen en een goed zadel verhoogt u het comfort aanzienlijk. Bij  Fietsenwinkel.nl kunt u kiezen uit verschillende merken en toepassingen.

Uw zadelpen gestolen?

Fietsen moet leuk zijn en blijven! Zonder zadelpen en zadel kunt u niet fietsen. Wanneer uw zadelpen weg is kunt u met een schuifmaat de diamater van de binnenkant van uw frame meten om de juiste maat voor de zadelpen te bepalen. Zo koopt u snel en veilig een nieuwe zadelpen bij Fietsenwinkel.nl.