Stuurpennen

(12) 12 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar om altijd de laagste prijs aan te bieden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Ook voor al het service en onderhoud aan jouw nieuwe fiets kun je terecht bij Fietsenwinkel.nl. Wij hebben 250 servicepunten verspreid door heel Nederland. Bekijk hier welk servicepunt het dichtst de buurt is.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je alle tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug. Bekijk hier de voorwaarden.

×
37 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

 

De stuurpen

De link tussen stuur en frame is de stuurpen. Er zijn langere, kortere, verstelbare en vaste te koop. Ook zijn er diverse meer- of juist minder sportieve variaties verkrijgbaar. Zo kunt u met een andere stuurpen eenvoudig rechter op gaan zitten. Veel fietsen zijn standaard al voorzien van een verstelbare stuurpen waarbij u zelf eenvoudig de hoek kunt verstellen. Zit zo'n stuurpen niet op uw fiets? Dan kunt u er hier een kopen. Voor sportfietsen is de hoek en de lengte van belang. Met een langere stuurpen maakt u de fiets wat langer voor een sportievere zit. Bij  Fietsenwinkel.nl kunt u gemakkelijk de stuurpen naar wens vinden en heeft u deze snel en veilig in huis! Naast stuurpennen beschikken we ook over verschillende fietsonderdelen zoals handvatten, pedalen, fietsbellen en fietsverlichting.