Fietsstandaard (56)

(56) 56 producten gevonden
Fietsstandaard

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
22 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten plaatsten een review op Trustpilot. Bekijk meer Fietsenwinkel.nl reviews.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 4

Terug naar boven

 

Fietsstandaards

Zonder standaard valt uw fiets om. Door uw fiets tegen muurtjes aan te moeten zetten raakt de fiets toch steeds beschadigd. Soms is er ook geen muurtje of fietsenrek in de buurt. Dan is een fietsstandaard toch erg handig! Tegenwoordig zijn steeds meer fietsen voorzien van een voordrager. Dergelijke fietsen zijn vaak voorzien van een dubbele standaard. Daarmee staat de fiets lekker stabiel rechtop. Ook op school of in het fietsenhok bij de sportclub is het fijn als fietsen netjes kunnen staan. Een goede standaard is altijd handig. Bij  Fietsenwinkel.nl kunt u kiezen uit diverse mooie merken als Ursus, XLC, Hebie en Esge. Van kinderfiets tot stadsfiets!