Remmen (75)

(75) 75 producten gevonden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 5
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
40 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 5

Terug naar boven

Remmen

De remmen van uw fiets zijn essentiële onderdelen, want u wilt natuurlijk zo veilig mogelijk op pad! Uw nieuwe fiets beschikt over nieuwe, goede en betrouwbare remmen, maar het kan zijn dat uw remmen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn. Of dit nu de remgrepen zijn of juist de remblokken, bij Fietsenwinkel.nl vindt u altijd de onderdelen die u zoekt. Zo vindt u bij ons remgrepen voor trommelremmen en bijvoorbeeld v-brakes, maar ook remblokken. Zo hebben wij gesinterde schijfremblokken in ons assortiment, maar ook organische schijfremblokken of remvoeringen. Als u uw remmen in topconditie houdt, zit u altijd met een zeker gevoel op de fiets. Geen verkeerssituatie die u meer verrast!